Välkommen till LB07 F14/13
Vill du börja träna med oss? Hör av dig till någon av våra ledare.

Våra träningstider för våren är:
Måndagar och tisdagar 18:30-20:00 på Brovallen B-plan
Torsdagar 19:00-20:30 i Wihlborgs arena

Nya träningstider.
2017-03-28 23:23
Kalendern är uppdaterad med nya träningstider som gäller från och med måndag nästa vecka.
Nu är det ⚽vår!
En tuff utmaning mot Särös P03/04-lag
2017-03-26 20:59
I ett spontant infall fick vi till en träningsmatch mot Särö IK:s P03/04-lag, som också var på träningsläger i Båstad. Alla insåg att det skulle bli tufft. Men tjejerna kämpade tappert, och första halvan av matchen höll vi spelet väl uppe även om två bollar slank in i egna kassen. På slutet av matchen tröt krafterna något vilket inte var så konstigt. Två nätter på vandrarhem, träningar och fullt schema tog ut sin rätt. Och mot ett motstånd med högre tempo och starkare löpningar än vad vi är vana vid, så trillade ytterligare ett antal mål in i egna buren. Trots allt en stark insats mot killar i samma åldersgrupp och en erfarenhet att ta med till det kommande seriespelet. Härligt kämpat tjejer!
Hälsningar från Båstad
2017-03-25 17:55
Ett litet urval av dagens aktiviteter.
En liten hälsning från Båstad. Strålande sol, fullspäckat program med träningar, yoga och teambuildingövningar. Härlig stämning och glada tjejer så vi har det topp!! Nu väntar snart en god middag och lite roliga aktiviteter.