Välkommen till LB07 F14/13
Vill du börja träna med oss? Hör av dig till någon av våra ledare.

Våra träningstider för vintern är;
Tisdagar 19:00-20:00 på Wihlborgs Arena
Onsdagar 18:30-20:00 på Malmö stadion plan 10
Torsdagar 18:30-20:00 på Malmö stadion plan 10

En tuff utmaning mot Särös P03/04-lag
2017-03-26 20:59
I ett spontant infall fick vi till en träningsmatch mot Särö IK:s P03/04-lag, som också var på träningsläger i Båstad. Alla insåg att det skulle bli tufft. Men tjejerna kämpade tappert, och första halvan av matchen höll vi spelet väl uppe även om två bollar slank in i egna kassen. På slutet av matchen tröt krafterna något vilket inte var så konstigt. Två nätter på vandrarhem, träningar och fullt schema tog ut sin rätt. Och mot ett motstånd med högre tempo och starkare löpningar än vad vi är vana vid, så trillade ytterligare ett antal mål in i egna buren. Trots allt en stark insats mot killar i samma åldersgrupp och en erfarenhet att ta med till det kommande seriespelet. Härligt kämpat tjejer!
Hälsningar från Båstad
2017-03-25 17:55
Ett litet urval av dagens aktiviteter.
En liten hälsning från Båstad. Strålande sol, fullspäckat program med träningar, yoga och teambuildingövningar. Härlig stämning och glada tjejer så vi har det topp!! Nu väntar snart en god middag och lite roliga aktiviteter.

Avancemang i DM
2017-03-18 15:05
Vårsolen hade återgått till vintervila och molnen låg tunga över planen på Sjöbo IP när vi spelade sista matchen i gruppspelet i DM. På planen var spelet ganska jämnt men sett över hela matchen låg initiativet hela tiden hos våra tjejer. Efter en tilltrasslad situation efter en hörna tog vi ledningen i första halvlek. I andra halvlek hade vi en rad målchanser. Andra målet kom efter ett snyggt anfall och ett lika snyggt avslut - 2-0, vilket också blev matchens slutresultat. Med det är vi nu vidare till nästa omgång i DM. Snyggt spelat tjejer!