Stolta Sponsorer
Nackamästare 2015!
2015-10-19 09:48
Spelare i Nackamästerskapen 2015 Foto Karin Walgeborg
Nackamästare för tre året i rad, ett silver, ett brons, 22 gjorda mål och 5 insläppta är resultat av året Nackmästerskap.

För fem år sedans stod vi på Boovallen med 20 stycken 7-åringar för att spela första NM. Mycket har hänt sedan dess och sockerbitsfotbollen har utvecklas och i helgen spelades det sista Nackamästerskapen för våra 03or. Nästa år är helgen öppen för andra cuper.

Slutspelet inleddes med ett Järla-derby i en välspelad semifinal där Järla "Svart" drog det långa stråt efter straffdrama och fick möta Enskede i final. Där Enskede sparkade in 1-0 med minutrarna kvar. Järla Vit fick möta duktiga Hanviken i match om brons. En match vi vann med 3-1

Alla spelare med två undantag för sjukdom och skador kunde vara med i helgen då vi ställde upp med två helt jämna lag. Det visar vilken trupp vi har att jobba med!
Vi är inte förvånade över bredden då vi jobbar med den kontinuerligt och ser den utvecklas men extra roligt är det att se att alla göra sitt bästa.
Vinnare av cupen blev Enskedes duktiga tjejer.

Vi ses på träningen!
/Ledarna
Mellanmål i klubbhuset!
2015-05-18 16:14
Man kan numera köpa mellanmål i klubbhuset!

Perfekt om man är sen från skolan eller om kylskåpet är tomt.
Kafeterian som normalt öppnar 16.30 kan öppnas 16.00 för mellishäng på torsdagar.

För 35 spänn får du en fin fin surdegstoast, yoghurt och en smakis. Med ett 10-kort för 315 spänn får du alltså en fri mellis.

Kom aldrig till träning med tom mage!

Läs mer!
Viktigt angående nya regler Sanktan!
2015-04-01 06:00
Nya regler i Sanktan!
Beslut togs på senaste representationskapet om flera åtgärder för att främja barn och ungdomsfotboll
Lite kort och vad som gäller våra årskullar, togs följande beslut.

- Inget spel i överårig serie. Halva laguppställningen ska vara rätt ålder

- "Extra spelare i underläge" vid 4 måls underläge får det underliggande laget sätta in en extra spelare. Detta gäller i 5-manna.
I 7, och 9-manna gäller "liten mot en stor" vilket innebär att man får byta in en spelande förälder mot den man tycker presterar sämst. Denna förälder måste vara registrerad spelare, inte registrerad för spel i annat av förbundet ordnat seriespel samt att man har spelande barn i pågående match.
Tanken är att man ska komma upp i lika och då återställa laguppställningen.

- "Första fri" gäller tillsvidare på 5-manna och innebär att motståndarna ska över på sin planhalva innan bollen spelas ut från målvakten.

Mer information om detta och om övriga ändringar finns att läsa på

Edit..
Ja delar va det här stämmer ju förstås inte.
Föreningsuppdrag 2015
2015-03-31 15:31
Årets aktiviteter finns listade under information i menyn. Föreningsuppdrag 2015 »

Närmast är ett uppdrag som bollisa och sedan har vi kafeterian under en vecka i april.
Schema görs och skickas ut, sen löser ni och ändrar tider med varandra.

Studera och notera i era kalendrar.