Diving Lund 2017
2017-11-09 14:40
Team Stockholm - Simhoppare & Tränare på Diving Lund 2017

Så var det då dags för den årliga diving Lund tävlingen i simhopp där Stockholms simförbund tagit ut 10 st aktiva från sk Neptun och Polisen simhopp att representera huvudstaden.

De aktiva var:

Richard Iliste, Felix Olsson, Axel Gren, Linus Augstsen, Ella Bannon, Fia-Lisa Texte i B-klass samt Stella Lindqvist, Lovisa Heed, Amanda Lundin och Cesar Kylberg i C-klass.

Tränare: Jane Davis och Peter Falkman

Vi samlades tidigt torsdag morgon på centralen för att åka tåg ner till Skåne, väl framme så lämpade vi av vår packning på hotellet för att direkt ta oss till badet då tävlingarna startade redan på torsdagseftermiddagen.

Stämningen har varit på topp hela helgen och truppen har skött sig exemplariskt och hejat på varandra vid tävlingarna.

Jag vill även passa på att tacka de aktiva från Polisen och Neptun som inte var med i Stockholmslaget för deras stöttning under alla tävlingar, vilket gjorde att hejaklacken höll ständigt hög klass.

Stockholmslaget gjorde en riktigt bra insats med fyra guldmedaljer, ett silver och ett brons dessutom noterades sex stycken personliga rekord!

Kul att se deras inställning till träning/tävling där alla verkligen gjorde sitt bästa, givetvis fanns det besvikelse över uteblivna resultat men det var ingen som lät sin besvikelse gå ut över andra utan de bet ihop och kom igen.

Tack för den här gången!

Tränarna genom Peter Falkman

Inbjudan till föreläsning i simhoppsmetodik
2017-08-30 12:11

Förbunden Svensk Simidrott och Stockholms Simförbund har den stora glädjen att bjuda in samtliga simhoppstränare i och runtomkring Stockholms distrikt till en föreläsning med Mykhailo ”Misha” Uhriumov, ny ansvarig huvudtränare för Svensk Simidrotts satsning ”Ungdomslyftet”.

Misha är mångårigt meriterad tränare, med bl.a. uppdrag som huvudtränare och förbundskapten i både Ukraina och Spanien. Misha har också haft ett långvarigt och givande samarbete med Anna Lindberg under hennes aktiva år.

Under en föreläsningskväll kommer Misha dela med sig av sina kunskaper om simhoppningens grunder och metodik. Något som simhoppstränare på alla nivåer har stor glädje utav! Föreläsningen kommer att hållas på engelska.

INBJUDAN

VÄLKOMNA!

Uttagningskriterier 2017
2017-01-31 10:11
Här hittar ni uttagningskriterier från Hoppkommittén för 2017.

Rapport Diving Lund 3-6 november 2016
2016-11-14 08:00
Under allhelgonahelgen reste Team Stockholm till Lund för att vara med på de internationella simhoppstävlingarna Diving Lund, en traditionsenlig tävling som har hela 34 år på nacken.
DM i simhopp 19/11 - 2016
2016-09-16 11:00