Apriluppdateringar

By 26 april, 2019 april 29th, 2019 No Comments

Apriluppdateringar

Numera traditionsenligt kommer här månadens nya funktioner och uppdateringar. Det är både nya funktioner, förbättringar och uppdateringar!

Ny funktionDashboard

Er nya Dashboard är här och innebär att ni nu kan hålla full koll på det Kansliservice gör åt er.

Ny funktionNya MedlemsAppen

MedlemsAppen har fått ett nytt utseende och uppdateringen är redo att laddas ner av er som har Android. Uppdateringen för iOS kommer dyka upp inom snar framtid.

Ny funktionFörhandsrapportering

I samband med lansering av nya MedlemsAppen har vi också lanserat förhandsrapportering – ett nytt sätt att rapportera på.

UppdateringUtskick lagras i två år

Era utskick lagras numera under "Mina utskick" i två år istället för ett år som det varit tidigare.

UppdateringAnmälningar har bytt namn till Aviseringar

För att göra det tydligare gällande skillnaden på fakturering och aviseringar har nu anmälningar i vänstermenyn bytt namn till aviseringar. Även undermenyerna har bytt namn för att förtydliga innehållet.