Om oss

Det här är vi. Ett gäng på drygt 40 personer som brinner för innovativa lösningar och föreningsliv.

Hundratusentals ideella hjältar spenderar varje vecka ovärderliga och oersätterliga timmar för att få det svenska föreningslivet att gå runt. Eftersom denna tid är värdefull gäller det att de kan lägga all tid och fokus på rätt saker: att utveckla föreningen, att utveckla verksamheten och att finnas på träningsplanen med alla barn och ungdomar.

Vi är ett team av personer som verkligen vill göra skillnad för hundratusentals människor i vårt avlånga land. Alla har vi olika bakgrunder och kompetenser – men med gemensamma nämnare i tron på att tillsammans kan man uträtta stordåd. Till exempel digitalisera en hel sektor!

Företagskultur

Vår företagskultur är navet i hela vår verksamhet. Vi är extremt stolta över den. Och vi menar det verkligen. Under många år har vi investerat hjärta, tid och resurser i den, vilket har gjort att den förädlats till något alldeles extra.

Det är svårt, om inte omöjligt, att beskriva en företagskultur – så kom och upplev den istället!

Väx och utvecklas

Långa beslutsvägar? Ha, glöm det. Vi är ett tillväxtbolag!

Med andra ord, räkna med att få stor frihet (under ansvar, såklart) redan från dag ett. Vi ser det som en självklarhet. Det är så vi tror att du kan göra ditt jobb på bästa sätt och även utvecklas som individ – win-win!

Dessutom får du också chansen att arbeta med riktigt spännande tekniska produkter med stora användarbaser.

Vår hemmaplan

Vi har vår hemmaplan mitt på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Precis som vi gillar att göra det mesta in-house generellt så har vi faktiskt också inrett kontoret själva, vilket resulterade i att vi blev utsedda till en av vinnarna i Newsts tävling ”Årets kontor 2019”.