Betalning

Framtidens sätt att fakturera och ta betalt

Slipp den manuella hanteringen

Genom att erbjuda kortbetalning som betalningsmetod behöver ni inte manuellt pricka av fakturorna eller hämta in OCR-filer från er bank.

Glöm påminnelser

Genom att medlemmen betalar innan de anmäler sig säkerställer ni att ni får in betalningen direkt och behöver inte lägga tid på att påminna om obetalda fakturor.

Bekvämt för medlemmen

Medlemmen betalar snabbt, säkert och enkelt i mobilen eller via datorn - bekvämt för båda parter.

Med över 1 400 medlemmar och över 150 grupper varje termin behövde Motus-Salto hitta ett sätt som automatiserade bokning och betalning.

Ett bokningssystem som sköter sig själv

1. Ni sätter upp förutsättningarna

Ni väljer bland annat när bokningen ska öppna, om förra årets deltagare ska ges förtur och om där är något maxtak i grupperna.

2. Medlemmen anmäler och betalar

Medlemmen loggar enkelt in på bokningssidan, anmäler sig till lämplig grupp och betalar.

3. Allt prickas av automatiskt!

En faktura genereras till medlemmen, fakturan prickas av som betald i systemet och medlemmen placeras automatiskt i gruppen.

Låter det lockande?

Vi visar gärna upp hur systemet kan anpassas till just er förening.

Testa gratisBoka en demo