Bokningsfunktionen

Ett bokningssystem som sköter sig själv

Med bokningssystemet anmäler sig medlemmen digitalt och läggs automatiskt in i rätt grupp.

Ni behöver inte lyfta ett finger.

Ni sätter upp förutsättningarna

Alla verksamheter är olika. Därför ställer ni själva in bokningsfunktionen så att den passar just era behov.

• Datum för öppning och stängning
  • Återanmälan för befintliga medlemmar
  • Förtur för föreningens medlemmar
  • Personspecifika grupprekommendationer
  • Max antal deltagare
  • Olika betalsätt

Medlemmen anmäler sig och betalar

Med en personlig inloggning loggar medlemmen in på bokningssidan. Därefter väljer medlemmen själv vilken grupp som passar bäst och betalar – kortbetalning, delbetalning eller fakturabetalning. Smidigt och säkert.

Allt prickas av automatiskt

En faktura till medlemmen genereras automatiskt. När den är betald prickas den av i systemet av sig själv och medlemmen läggs in i rätt grupp.

Ni behöver bara luta er tillbaka och se anmälningarna rulla in.

Ett naturligt flöde med smidiga lösningar

Innan öppning

En grupp som ännu inte öppnat för anmälan kan också synas i bokningsfunktionen. Då kan intresserade exempelvis läsa mer om gruppens träningstider, plats och när gruppen blir öppen för anmälan.

Anmälan öppen

Medlemmen kan läsa mer information om vad deltagande i gruppen innebär och därefter anmäla sig med lämplig betalningsmetod.

Grupp fullbokad

När platserna i en grupp är slut kan man prenumerera på platser som blir lediga efter hand – då dimper det ner ett mail i inboxen när en plats blir fri.

Anpassat för er verksamhet

Fotbollscamp i sommar? Låt alla anmäla sig till den period de vill delta och betala på egen hand!

Ny termin? Prioritera de som tränade förra terminen innan ni öppnar upp för nya medlemmar!

Simskola på olika nivåer? Rekommendera den grupp ni tror att medlemmen skulle passa bäst i!

Ska årets medlemsavgift betalas? Låt medlemmen logga in och betala sin avgift på det sätt som passar den bäst.

Välkommen till SportAdmin-familjen!