Föreningscase

FC Rosengård – Kansliservice från fotbollsskola till elit

Toppklass på plan. Och toppklass utanför plan. FC Rosengård vill ligga i framkant på alla plan – och därför tog det inte lång tid från det att Kansliservice lanserades till det att FC Rosengård var igång.

För en förening med verksamhet som spänner sig från fotbollsskola till Sveriges högsta elit kan ett smidigt system göra enorm skillnad. Därför tog vi ett snack med Lena Videkull om hur Kansliservice har förändrat deras arbetssätt.

Hej, Lena! Först, vad gjorde att ni hoppade på Kansliservice-tåget?
Mest av allt var det tidsbesparingen som gjorde att det kändes klockrent. Det har förenklat vår arbetsprocess en hel del – och tiden vi helt plötsligt har över är enormt värdefull i andra delar av verksamheten.

Ni har haft Kansliservice ett tag nu, hur har den första tiden varit?
I uppstarten flöt allt på smidigt och tack vare mycket information i form av utbildningar och bilagor kom vi igång snabbt. Systemet har alltid känts lätthanterligt och pålitligt. Vi har också fått uppskattning från medlemmarna angående de olika betalsätten, vilket vi är väldigt glada att kunna erbjuda.

Och så här i efterhand – vad har den största fördelen varit?
Jag måste nog säga att det är säkerheten att betalningarna kommer in som har varit det bästa. Vi slipper ringa runt och påminna medlemmar, och slipper oroa oss om likviditeten.

Mer tid över till annat, vad använder ni den tiden till?
Vi lägger tiden på roligare saker än administration, så som att vara på plats på träningar och event!