Produktnytt

Fem bra anledningar till att använda MedlemsAppen

By 4 oktober, 2019 No Comments
Produktnytt

Fem bra anledningar till att använda MedlemsAppen

Att använda MedlemsAppen underlättar inte bara för medlemmen – utan också för er som förening och era ledare!

Här nedan har vi listat fem bra anledningar till att använda MedlemsAppen. Och vill du öka användandet kan du göra ett utskick till medlemmar som kanske ännu inte fått upp ögonen för den eller informera era ledare.

Så gör du ett utskick till medlemmarna på 30 sekunder →
Så gör du ett utskick till alla ledare på 30 sekunder →

1. Utskicken fastnar inte i en full inkorg

I MedlemsAppen finns alla föreningens- och ledarens utskick samlade på ett och samma ställe. Under ”Utskick” kan man också filtrera på förening, lag och användare.

2. Förhandsrapportering underlättar för medlemmen och ledaren

I MedlemsAppen kan medlemmen också förhandsrapportera på aktiviteter (utan att en kallelse har skickats). Det gör det enklare att till exempel meddela frånvaro pga. sjukdom eller planerad semester, vilket också underlättar för ledaren.

3. Kallelser och filtrering

Den må vara en av våra äldsta och mest fundamentala funktioner. Men att svara och hantera kallelser i MedlemsAppen är trots allt en av de absolut viktigaste funktionerna.

Tips: på översikten över kallelser kan man enkelt filtrera fram rätt förening, lag/grupp eller användare! Filtreringen kan användas på andra översiktssidor också..

4. Medlemskort och erbjudande

Ju fler medlemmar som använder MedlemsAppen, desto fler får tillgång till ert medlemskort – och inte minst era sponsorers erbjudanden. Med andra ord, ju fler exponeringar ni kan generera för era sponsorer, desto mer värdefullt blir ert sponsorerbjudande.

5. Samåkning

Att koordinera transport till aktiviteter kan man nu enkelt göra via samåkningsfunktionen som är kopplad till varje aktivitet. Ju fler medlemmar som använder MedlemsAppen, desto enklare är det att få alla up-to-date med samåkningsfunktionens pushnotiser.