Produktnytt

Kommer snart: SportAdmin MedlemsApp

Under hösten kommer SportAdmin lansera en MedlemsApp för att ytterligare underlätta föreningsvardagen för alla medlemmar och föräldrar runt om i föreningssverige.

– Vi vet att en MedlemsApp har stått högt upp bland önskemålen från föreningarna och dess medlemmar. Därför har vi lagt mycket tid på att utveckla en MedlemsApp under det gångna året och kommer att lansera en första version redan under hösten, berättar Henrik Lehmann, VD.

MedlemsAppen kommer att innehålla alla de nödvändiga funktionerna för att underlätta vardagen för medlemmar och föräldrar. Det innebär bland annat att man kommer kunna svara på kallelser, se aktiviteternyheter och hitta kontaktinformation direkt i Appen.

– Vår förhoppning är att MedlemsAppen kommer bli en central och naturlig del av medlemmarnas vardag. Via appen kommer medlemmen alltid ha en nära åtkomst till all information som rör föreningslivet, vilket även kommer att spara kansliet och ledarna värdefull tid, berättar Rikard Persson, produktchef, och fortsätter:

– Dessutom kommer vi att inkludera ett antal andra funktioner som vi verkligen också tror kommer lösa många av de problemen som medlemmar, föräldrar och grupper/lag ställs inför. Men just dessa funktioner håller vi än så länge lite hemliga…

Fram till lanseringen av MedlemsAppen kommer vi att släppa lite olika skärmdumpar och information via våra olika kanaler. Se därför till att följa SportAdmin på bloggenFacebookInstagram och Twitter för att hålla er uppdaterade med det allra senaste.

Leave a Reply