#1 Framtidens idrottsförening

Häng med SportAdmin på en lärorik kväll där vi tillsammans med gästföreläsare utforskar nästa generations idrottsförening och hur man som förening kan tackla framtiden på bästa sätt.

25 SEPTEMBER, 17:30 | MALMÖ, KOCKUM FRITID

SKRIV UPP PÅ KÖLISTAN

Vad är SportAdmin Meetup?

SportAdmin Meetup är en föreläsningsserie där vi vid varje Meetup bjuder in gästföreläsare för att diskutera och inspireras kring olika teman. Meetupet är öppet för både befintliga föreningsanvändare av SportAdmin och icke användare.

• Lyssna på intressanta gästföreläsare
  • Dela tankar och erfarenheter med andra föreningar
  • Träffa teamet bakom SportAdmin och få möjlighet att ställa frågor och få hjälp med systemet

Talare

Emme Adébo

Utvecklingschef, Skånes Handbollförbund

Henrik Lehmann

VD, SportAdmin
Ledamot, Gymnastikförbundet

Marcus Hansson

Projektledare, Cityidrott

Schema

Dörrarna öppnas
Vi öppnar upp dörrarna 17:30 och det finns möjlighet att mingla runt, prata med andra föreningar, prata med SportAdmin och ta lite tilltugg.

En sund barn- och ungdomsidrott i framtidens idrottsförening
Kvällens första talare är Emme Adébo som kommer att prata om hur man skapar en sund barn- och ungdomsidrott. I en tid med digitalisering och snabb samhällsutveckling är det viktigt att föreningslivet hänger med – och skapar sunda miljöer för barn- och ungdomsidrott.

Talare: Emme Adébo

Framgångsrik idrottsförening
Hur bygger man upp en idrottsförening? Vilka vägar ska man ta för att lyckas och hur undviker man vanliga fällor? Henrik Lehmann är VD på SportAdmin, ledamot i gymnastikförbundets styrelse och är dessutom engagerad i GF Näset och GK Motus Salto – två föreningar som båda fått utmärkelsen Årets Förening. Han delar med sig av sina viktigaste erfarenheter, största misstag och bästa upplevelser från föreningslivet – erfarenheter värda att ta del av.

Talare: Henrik Lehmann

Kaffepaus

Framtiden handlar om samverkan
Att bedriva föreningsverksamhet idag innebär samverkan. Det är samverkan både internt men kanske framförallt också externt. Det är dialog med andra idrottsföreningar, med företag, organisationer och inte minst kommuner. Cityidrott är ett samverkansprojekt i Landskrona som samlar flera idrotter under ett och samma tak. Tillsammans med idrottsföreningar i närområdet, kommunen och andra organisationer har man lyckats skapa en sprudlande verksamhet.

Hur lyckas man med sin samverkan?

Talare: Marcus Hansson

Nätverkande och möjlighet till frågestund med talare och SportAdmin

Har du inte möjlighet att delta från start? Ingen fara! Du är välkommen att droppa in till en specifik talares föreläsning.

Anmäl dig kostnadsfritt här!

Vår ambition är att inspirera- och inspireras av så många som möjligt – därför är anmälan till SportAdmin Meetup kostnadsfri för såväl befintliga användare som för andra föreningar som är nyfikna på vad vi gör. Allt ni behöver göra för att delta under kvällen är att fylla i uppgifterna bredvid.

Om ni är flera personer från samma förening som önskar att gå ber vi er att fylla i separata anmälningar.

Vid eventuella frågor om anmälan eller om upplägget i stort kan ni alltid kontakta oss på 040 630 10 60 eller info@sportadmin.se

OBS! Vi har ett begränsat antal platser.

Vi har nått maxtaket för anmälda 😔

Men skriv gärna upp dig på kölistan genom att maila info@sportadmin.se så återkommer vi om det skulle bli en ledig plats!

Hitta hit

Under kvällen kommer vi att hålla till på Kockums Fritid. Det finns goda möjligheter till parkering, samt bra förbindelser med både tåg och buss.