#2 En hållbar idrottsförening

Hur skapar man en hållbar idrottsförening? Att skapa intäktskällor är absolut en viktig del, att skapa engagemang en annan och att effektivisera administrationen en tredje. Under en lärorik kväll utforskar vi alla dessa områden tillsammans med spännande gästföreläsare!

13 NOVEMBER, DROP-IN FRÅN 17:00 | STOCKHOLM, GIH

ANMÄL DIG KOSTNADSFRITT HÄR

Film från Meetup #1 i Malmö, 25 september

Vad är SportAdmin Meetup?

SportAdmin Meetup är en föreläsningsserie där vi vid varje Meetup bjuder in gästföreläsare för att diskutera och inspireras kring olika teman. Meetupet är öppet för både befintliga föreningsanvändare av SportAdmin och icke användare.

• • Lyssna på intressanta gästföreläsare
  • • Dela tankar och erfarenheter med andra föreningar
  • • Träffa teamet bakom SportAdmin och få möjlighet att ställa frågor och få hjälp med systemet

Talare

Frans Fransson

Medgrundare & partner, Caddie Sport & Business
Författare, Hållbar sponsring

Mattias Svenson

Projektledare, Generation Pep

Henrik Lehmann

VD, SportAdmin
Ledamot, GF Näset
Ledamot, Gymnastikförbundet

Malin Österlund

Produktägare, SportAdmin

Schema

Dörrarna öppnas
Vi öppnar upp dörrarna redan kl. 17:00! Då har man möjlighet att mingla runt, prata med andra föreningar, prata med SportAdmin och ta en kopp kaffe innan första föreläsningen börjar.

Så bygger man hållbar sponsring
Sponsring är en central del av många föreningars verksamhet. Hur man skapar och säljer erbjudanden, bygger långsiktiga relationer och engagerar sponsorer är dock inte helt solklart. Frans Fransson, som har skrivit boken Hållbar sponsring tillsammans med kollegan Magnus Berglund, ska berätta om teorierna bakom, sponsring, samt ge tips och råd om hur man som förening kan inkorporera det i sin verksamhet på bästa sätt.

Talare: Frans Fransson

Samverkan med Generation Pep
Vad är Generation Pep? Och hur arbetar man för att involvera så många barn och ungdomar som möjligt i sin verksamhet? Mattias Svenson är projektledare på Generation Pep och kommer bland annat att berätta om vikten av samverkan för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa.

Talare: Mattias Svenson

Kaffepaus

SportAdmins resa tillsammans med våra föreningar
Varför grundades egentligen SportAdmin (eller idrottsklubb.se som det faktiskt hette på den tiden)? Henrik Lehmann, VD och en av två grundare till SportAdmin, berättar om hur företaget blev till, hur föreningslivet har förändrats med åren, hur framtidens föreningsliv kommer se ut och vilken roll SportAdmin kommer spela i det. Dessutom bjuder han på lite roliga anekdoter och viktiga erfarenheter som han hunnit med på vägen.

Talare: Henrik Lehmann

SportAdmins Produktroadmap
Vi avslutar kvällen med att berätta om lite produktnyheter och vad som kommer härnäst. Efter finns det möjlighet till att hänga kvar, prata med andra föreningar, talarna och vi från SportAdmin är såklart redo på att svara på frågor om både systemet och föreningsutveckling.

Talare: Malin Österlund

Anmäl dig kostnadsfritt här!

Vår ambition är att inspirera- och inspireras av så många som möjligt – därför är anmälan till SportAdmin Meetup kostnadsfri för såväl befintliga användare som för andra föreningar som är nyfikna på vad vi gör. Allt ni behöver göra för att delta under kvällen är att fylla i uppgifterna bredvid.

Om ni är flera personer från samma förening som önskar att gå ber vi er att fylla i separata anmälningar.

Vid eventuella frågor om anmälan eller om upplägget i stort kan ni alltid kontakta oss på 040 630 10 60 eller info@sportadmin.se

OBS! Vi har ett begränsat antal platser.

Vi har nått maxtaket för anmälda 😔

Men skriv gärna upp dig på kölistan genom att maila info@sportadmin.se så återkommer vi om det skulle bli en ledig plats!

Hitta hit

Under kvällen kommer vi att hålla till på Gymnastik- och idrottshögskolan. Välkommen!