Om SportAdmin

Med hjärtat i Idrottssverige

Sedan 2005 har vi hjälpt ideella eldsjälar att kunna lägga mer tid på kärnverksamheten och mindre tid på administration.

Föreningens bästa vän

Tiden där den faktiskt räknas

Ni spenderar varje vecka ovärderliga timmar på att få det svenska föreningslivet att rulla. Vi vill att ni ska kunna lägga den tiden på det viktiga. Att utveckla föreningen, och att finnas där för barn och unga.

Framtidens förening

Vi tror att framtidens förening är digital och automatiserad, men fortfarande genomsyrad av de alla ideella hjältar. Därför jobbar vi varje dag för att skapa möjligheterna för att uppnå det.

Ett gott samhälle

Genom att lägga tiden på annat än administration, finns möjligheter att erbjuda fler barn och unga en plats i föreningssverige. Och i det stora hela bidrar det till ett bättre samhälle.

Passion och kunskap

Vi som jobbar på SportAdmin har allihopa spenderat många timmar i svenskt föreningsliv. Vi brinner för det, precis som ni, och gör allt vi kan för att omvandla kunskapen vi har till att förenkla för er.

Att fortfarande kunna gå till jobbet med känslan att vi fortfarande kan göra skillnad varje dag är det som driver mig och alla andra på SportAdmin.

– Henrik Lehmann, VD och Allt-i-allo på SportAdmin

Lär känna oss

Ett team som vill göra skillnad

Företagskultur

Vi tror att kreativiteten och slutresultatet blir avsevärt bättre om man varje söndag längtar efter att komma in på kontoret nästkommande dag. Därför ser vi till att ha roligt på jobbet, för er skull!

Idrottshjärta

Vi är ett team av personer som verkligen vill göra skillnad för hundratusentals människor i vårt avlånga land. Alla har vi olika bakgrunder och kompetenser – men med gemensamma nämnare i att arbeta hårt och att verkligen ställa upp och hjälpa sina kollegor.

Framtidstro

Vi drivs av att hela tiden utvecklas, både som personer och företag. Vi vill hela tiden leverera något nytt till er, oavsett om det är lite snabbare support eller en ny, cool, funktion. Vi tror att framtiden är föreningsliv!

Kehan

Sofia

Viktor

Malin

“Det som driver mig i mitt är att fler barn ska få gympa, därför engagerar jag mig i GF Örnarnas styrelse. Det jag tycker är allra roligast är när vi åker till Lingvallen på gympaläger”

Olivia

Jim

Ronja

Emelie

“Jag är friidrottsledare för att jag vill bidra till att barn och ungdomar rör på dig och även för att få se lagkänslan och kämparglöden hos de aktiva”

Rikard

“Gymnastiken och rörelseglädjen är en så viktig del av mitt liv, så det känns självklart för mig att engagera mig som ledare”

Jonas

”Jag drivs av att hjälpa mina och andras barn att aktivera sig och fortsätta idrotta länge, därför engagerar jag mig som ungdomsledare i en Innebandyförening”

Eric

Christopher

Malte

Ebba

“Anledningen till att jag engagerar mig som tränare är att jag ser ett stort värde, både socialt och fysiskt, i att barn och ungdomar aktiverar sig i en sport”

Erik

Ebba

Henrik

Mikael

Jens

“Jag är tränare i Trelleborg sim eftersom jag drivs av att aktivera ungdomar och att få dem att känna samhörighet. Mitt bästa minne som tränare är när vi vann seriesimmet som nystartad förening”

Emma

”Mitt driv för att engagera mig som ledare inom gymnastiken är att se ungdomarna utvecklas och att få se deras glädje i idrotten”

Tim

Viktor

Moltas

Frida

Josef

Sebastian

Johannes

Oskar

Sara

Moa

Linus

Emelie

Idrottshjärta

Vi älskar föreningsliv, precis som ni

Vi är ett team av personer som verkligen vill göra skillnad för hundratusentals människor i vårt avlånga land. Alla har vi olika bakgrunder och kompetenser – men med gemensamma nämnare i föreningslivet.

• Bakgrund i föreningslivet

På kvällarna går vi och spelar fotboll. Eller tränar ett gäng knattar i gympa. Eller är närvarande på ett styrelsemöte i simföreningen. Vi brinner för svenskt föreningsliv, och är med och utvecklar det, både på och efter arbetstid.

• Lagspelare

En bakgrund i föreningslivet har inte bara lärt oss massor om vad som är viktigt för att förenkla vardagen. Vi har också blivit riktiga lagspelare på vägen, och ställer upp och hjälper varandra i alla lägen.

• Tävlingsmänniskor

Vi hemlighetshåller inte att vi gillar att tävla. Gärna med varandra om att alltid bli lite bättre. Det tror vi gör oss, och det vi levererar till er, ännu bättre. Och framförallt resan dit lite roligare.

Vill du vara med på vår resa?