Övrigt

Rekordstart på 2017 – och VD:n tittar i spåkulan

SportAdmin crew

Två veckor in på det nya året kan vi konstatera att det verkligen är full aktivitet ute i föreningssverige. I förra veckan skapades det 150 000 aktiviteter och 39 000 fakturor i SportAdmin – två nya rekord!

– Det är otroligt glädjande att se den aktivitet som råder ute i föreningssverige och samtidigt kunna konstatera att SportAdmin används mer än någonsin. Detta ligger helt i linje med vår devis; att föreningar ska lägga mindre tid på föreningsadministration och få mer tid över till kärnverksamheten, säger Henrik Håkansson, VD.

Vad tror du om 2017?

– 2016 var ett otroligt händelserikt år och när jag tittar i min spåkula tror jag att 2017 kommer att bli ett minst lika spännande och händelserikt år. Jag tror att svensk idrott kommer fortsätta att gå i bräschen för att utveckla framtidens idrottsförening – allt för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för medlemmarna, ledarna och administrativ personal.

– Det ideella föreningslivet och den svenska modellen har länge hyllats och jag tror att svensk idrott kommer att fortsätta befästa den positionen under 2017. Svenskt föreningsliv är unikt – och något som vi skall vara mycket stolta över.

Har inte er förening testat SportAdmin? Kontakta oss eller läs mer så hjälper vi er att få en bra start på 2017!