Skip to main content

Sälj med Folkspel

– direkt i SportAdmin.

Helt gratis och utan transaktionsavgifter – nu kan ni hantera föreningens alla lottförsäljningar hos oss.

Kontakta oss för att komma igång

Folkspel flyttar in!

Nu kan ni hantera allt som rör er lottförsäljning – direkt i våra appar. Med personliga länkar till lagets webbshop i SportAdmin kan ni sälja, ta betalt med Swish och få in pengarna på rätt konto – utan någon mellanhand. Att tjäna pengar till lag och förening har aldrig varit enklare!

Mängden lotter vi sålde med SportAdmin till Uppesittarkvällen överträffade alla våra förväntningar. Det gick snabbt och lätt att komma igång eftersom allt kring lottförsäljningen hanteras i SportAdmin som vi redan använder. Vi kommer definitivt sälja med SportAdmin igen!

– Josefin, IK Stanstad

Hur funkar det?

Beställ lotter

Bestäm vilka av Folkspels produkter som ni vill sälja och om ni vill att kansliet eller lagkassörerna ska beställa lotterna och ansvara för rapportering. Har ni redan beställt lotter registrerar vi så att saldot stämmer i appen.

Börja sälja!

Medlemmarna hittar sin personliga länk i MedlemsAppen där de också säljer och tar betalt. I LedarAppen ser lagkassören i realtid vad som sålts.

Pengarna på rätt konto

Sälj via länken så att köparen beställer och betalar helt på egen hand, eller genom att lägga till en beställning och ta betalt med en QR-kod i appen. Pengarna hamnar direkt på rätt konto – utan mellanhand. MedlemsAppen ser du vilka produkter du ska leverera till vem.

Ta del av vinsten

När alla produkter levererats är jobbet gjort – och ni kan planera nästa äventyr!
Kom igång

Alltid synkat med lagkassan.

Lottförsäljningar är en del av SportAdmin Lagkassa. När ni börjar sälja lotter med SportAdmin hjälper vi er med att flytta in era lagkassor till oss. Då blir bokföringen rätt från början och ni får ordning och reda på föreningens ekonomi. Såklart helt gratis.

Vill du veta mer eller komma igång?

Aktivera funktionen genom att boka ett möte eller ringa oss på 040 630 10 60.