Simmärken

Framtidens hantering av barnens utmärkelser

Märken i en levande verksamhet

Föreningsliv handlar om utveckling, och att belöna utveckling är viktigt.

Med simmärken kan medlemmen följa sin utveckling och samla sina märken direkt i MedlemsAppen. Ledaren kontrollerar och bockar smidigt i de olika kriterierna med sin LedarApp några centimeter från bassängens kant – det har aldrig varit smidigare.

Simmärken är en del av Kansliservice – Läs mer här!

Anpassat efter just er förening

Vilka märken, kriterier och annan information som ska synas är upp till varje förening.

Det innebär också att ni kan lägga till egna märken som är personliga för er förening. Kanske har ni egna utmärkelser för årets eldsjäl eller lagkamrat? De passar minst lika bra som andra märken i samlingen!

Simmärkena är inte längre fast på en tavla

De är med en. Överallt.

Om man berättar för farmor och farfar på släktmiddagen. Om man stolt vill berätta för sin lärare att man lärt sig simma. Eller om man plötsligt glömt bort vad man behövde träna lite extra på för att kunna ta märket på träningen nästa vecka.

Välkommen till SportAdmin-familjen!