Vi på SportAdmin

SportAdmins kontor utsett till en av vinnarna i Årets Kontor 2019!

By 23 april, 2019 april 29th, 2019 No Comments
Vi på SportAdmin

SportAdmins kontor utsett till en av vinnarna i Årets Kontor 2019!

För mindre än ett år sedan flyttade vi till nya lokaler på Gustav Adolfs Torg i Malmö – och nu har vi blivit utsedda av Newst till en av vinnarna i Årets Kontor 2019!

Inför flytten för mindre än ett år sedan hade vi en vision: vi ville skapa ett kontor som andades ”SportAdmin” och allt vad vi står för.

Vi tog faktiskt internt fram hela designen och konceptet för kontoret.

Framförallt utgick vi från vår grafiska profil och våra föreningars idrotter. Våra två konferensrum är till exempel inspirerade av alla våra gymnastik- och simföreningar medan ”Arenan” med den stora läktaren på ena väggen hämtar inspiration för alla våra lagsporter.

Bland övriga utsedda vinnare finner vi också väldigt stora bolag. Därför är det lite extra kul att vi, med små medel och helt själva, har fångat juryns ögon och blivit utsedda till en av vinnarna i Årets Kontor 2019!

Läs mer om Årets Kontor 2019 →

Om Årets Kontor
”Priset delas ut till de företag eller organisationer som skapat ett trivsamt och visuellt tilltalande kontor, där vi bland annat tittat närmare på organisationernas motivering kring sina kontor samt hur kontoret visuellt ser ut.”