Tipsa

Tipsa om SportAdmin och tjäna 2.000 kr/tips till er förening!

Om du är nöjd med SportAdmin och ditt system, så kan du lätt som en plätt tjäna massor med pengar till din förening och på samma gång ge andra samma möjlighet att få ta del av vårt fantastiska system!

Vad är ett Tips?

1. Du kontaktar föreningen som du tror är intresserad av SportAdmin, och informerar att vi kommer att kontakta dem för att boka upp en demo av SportAdmin.
2. Du ger oss kontaktuppgifter (namn, telefonnummer och e-postaderss) på en styrelsemedlem/kanslipersonal i en förening som inte varit i kontakt med SportAdmin tidigare.
3. Vi tar kontakt med den tipsade föreningen.
4. Om den nya föreningen tar beslut inom 6 månader så tjänar din förening 2.000 kr genom att vi krediterar den summan på kommande faktura från SportAdmin.
5. Ni blir glada och du vet att den nya idrottsföreningen får ett enklare liv.

Vem kan ge ett Tips?

En förening som använder SportAdmin

Jag har ett Tips! Hur gör jag?

Ring oss på 040-630 10 60 Det går även bra att maila info@sportadmin.se så kontaktar vi dig

Vad händer om vi ger fler än ett Tips?

Om din förening ger oss 1 tips, där den tipsade idrottsföreningen ansluter sig till SportAdmin, så krediterar vi 2.000 kr på kommande faktura/fakturor från SportAdmin.
Om din förening ger oss 2 tips, där de tipsade idrottsföreningarna ansluter sig till SportAdmin, så krediterar vi 4.000 kr på kommande faktura/fakturor från SportAdmin. o.s.v

Övrigt

Ersättningen på 2.000 kr/tips är inklusive moms. Om inte idrottsföreningen har tagit beslut inom 6 månader så förfaller tipset