Skip to main content

Varje dag byter en

förening till SportAdmin.

Här är några av orsakerna till varför.

Kontakta rådgivare

En lösning för alla i föreningen.

Klubbchef & Kansli

Hantera och överblicka både föreningens ekonomi och medlemmar på ett ställe. Allt du behöver veta hittar du på en smidig dashboard anpassad efter dina behov. 

Föreningsutvecklare

Med ett CRM inbyggt i SportAdmin kan ni jobba smartare med era partners. Låt medlemmarna ta del av erbjudanden direkt via sina digitala medlemskort. Mer värde för era medlemmar samtidigt som ni ökar er omsättning! 

Ledare

Gör det lätt att planera träningar och matcher genom att alltid veta vilka som kommer. Med automatiska kallelser och förhandsrapportering får du koll på vem som är på plats. Nyförvärv till laget kan du också hantera direkt i appen – utan att behöva bolla in kansliet. 

Medlem & Förälder

Vi löser familjepusslet och ger dig koll på familjens alla idrottsaktiviteter. Missa ingen information och fixa skjuts till matchen med vår funktion för samåkning.

Styrelse

Hjälp kansliet att lägga tid på rätt saker med liveuppdaterad statistik. Med ordning och reda på ekonomin frigör ni tid till strategiskt arbete och föreningsutveckling. 

Gör det ideella livet enklare.

Vi vet hur viktiga era ideellt engagerade är för föreningen. Med SportAdmin sänker ni tröskeln för att engagera sig och kan enklare fördela ansvaret på flera. Låt dem lägga mer tid med spelarna och laget och mindre tid på allt runt omkring. Gör det roligt och lätt att bidra till er förening!

Vi hjälper er igång på 2 veckor.

Att byta föreningssystem innebär ett förändrat arbetssätt för kansli och ledare. Vi har hjälpt till med över 1 500 byten och vet vad som krävs för att få alla i föreningen med på banan. Vi sätter upp systemet tillsammans med er och utbildar kansli och ledare i hur det funkar. Våra utbildare finns alltid redo för att hjälpa er vidare.

Från bra till bäst.

På SportAdmin är vi 50 personer som varje dag jobbar för att ge era medlemmar bästa möjliga upplevelse. Så att de vill fortsätta utvecklas hos er och tycka att det är roligt och givande att vara en del av er gemenskap. 

Redo att komma igång?

Ett bättre föreningsliv är bara ett samtal bort. Tillsammans med en personlig rådgivare tar vi reda på era behov och skräddarsyr vår lösning så att den passar er. Vårt utbildningsteam hjälper er därefter tryggt igång och anpassar uppstarten efter era önskemål. Från första samtal till uppstart behövs inte mer än två veckor.

Kontakta rådgivare →

Anpassat för din förening

Vi jobbar med 1500 föreningar inom 56 olika idrotter.
Välj din idrott och ta reda på hur vi kan hjälpa er.