Om oss

Vision

01. Det goda samhället

Vår vision är det goda samhället. Genom att allt fler barn och ungdomar ges större möjligheter att ta del av olika föreningars aktiviteter bidrar det till ett bättre samhälle.

02. En enklare vardag

Vår mission är att hjälpa till och förenkla vardagen för alla ideella hjältar som arbetar inom föreningarna. Därmed skapas värden både för föreningarna, för medlemmarna och för samhället i övrigt.

03. Medlemsutveckling

Vi vill förenkla och effektivisera föreningars administration och planering genom att dela med oss av den kunskap vi har om föreningsarbete. Det skapar utrymme och frigör resurser som kan läggas på medlemmarna istället.

04. Passion och kunskap

Vi på SportAdmin kan både idrott och föreningsverksamhet. Vår verksamhet styrs av passion och kunskap om både teknik och föreningslivet.

05. Idealister

SportAdmin är ett lite annorlunda företag. För oss är drivkraften att medverka till att barn och ungdomar har roligt och utvecklas, både som människor och inom sina föreningar. Vi brinner för det goda i samhället där respekt, omtanke och hänsyn är det viktiga. Tekniska lösningar och system är ett medel för att nå målet.