Skip to main content

Vi är snälla, drivna och har fötterna på jorden.

Stämmer detta in på dig? Då kanske du är vår nästa kollega.

Vad kul att du är nyfiken på SportAdmin.
Jag heter Henrik och grundade SportAdmin tillsammans med Rikard för 15 år sen. Huvudanledningen till att vi har lyckats så bra med SportAdmin är att vi anställt fantastiska personer genom åren. Otroligt drivna, smarta, sociala och med hjärtat på rätt ställe. ”Mår man bra så levererar man bra”. Många som börjar på SportAdmin stannar här ett bra tag. I snitt 5 år faktiskt. Det är vi riktigt stolta över!

Våra värderingar.


Vi gör skillnad

Vi gör skillnad genom att förenkla vardagen för idrottsföreningar. Det är så vi bygger ett bättre samhälle.


Vi tar ansvar

Vi vet att du växer med ansvar och kommer få bidra från din första dag på jobbet. Självklart med stöd från ditt team.


Vi visar omtanke

Att visa förtroende och omtanke är viktigt för oss. Därför strävar vi efter att kommunicera ärligt och tydligt.

Våra team.

Produkt & Utveckling

Genom att jobba nära våra föreningar och medlemmar identifierar vi svordomarna som de upplever i sin vardag. När vi har hittat svordomarna gör vi sen om det till faktiska funktioner i våra appar. Alltid med målet att göra föreningslivet roligare, smidigare och bättre.

Rådgivare

Rådgivarna är föreningens första kontakt med SportAdmin. Experter på föreningsutveckling, helt enkelt!

Customer Success

För att enkelt och smidigt komma igång med SportAdmin finns vårt utbildningsteam på plats för att ge våra föreningar en grundlig introduktion i systemet. Våra utbildare brinner för våra produkter, och strävar ständigt efter att ge föreningarna de verktyg de behöver för att utnyttja dem till sin fulla potential.

Marknad

Roddar med sociala medier, skapar lanseringsplaner för nya produkter samt jobbar med varumärkestrategi.

Ekonomi & HR

Strategiskt stöd till ledningen. Jobbar med budget och redovisning. Stöttar även med rekrytering och löner.

Support

För att stötta föreningarna i deras dagliga arbete med SportAdmin är vår support-avdelning (nästan) ständigt tillgängliga för att svara på frågor. Att arbeta på supporten innebär en daglig kontakt med föreningar och användare från över 50 olika idrotter – alla med olika frågor och behov.

SportAdmin Academy

Din tid på SportAdmin börjar med Academy. Det är en två-veckors crash course om allt (kanske inte allt, men mycket iallafall!) du behöver veta om vardagen och din roll på SportAdmin. Här är en del av vad du kommer att lära dig.

Produkt & avdelningar

Oavsett om man ska jobba med rådgivning, support, utveckling eller på någon av våra andra spännande avdelningar är det viktigt att kunna produkten utan och innan. Därför lägger vi mycket tid på att lära ut just det!

Företagskultur och värderingar

Vår företagskultur är navet i hela vår verksamhet. Vi är extremt stolta över den. Och vi menar det verkligen. Under många år har vi investerat hjärta, tid och resurser i den, vilket har gjort att den förädlats till något alldeles extra.

Ledarskapsutbildning

Att vara en bra ledare handlar inte bara om att vara en bra chef. Vi tror att man behöver vara det i samtliga delar av organisationen. Därför workshoppar vi i att lära sig leda sig själv och sina kollegor framåt.

SportAdmin-kollegor

Naturligtvis handlar mycket av den första tiden på en ny arbetsplats om att lära känna personerna runt om kring en och miljön där man hamnat. För att visa vårt härliga gäng spenderar vi mycket tid tillsammans och hittar kanske på en och annan rolig aktivitet.