Skip to main content

Gör som Hammarby, MFF och 1500  andra föreningar inom 56 olika idrotter.

Gör som Hammarby, MFF och 1500  andra föreningar inom 56 olika idrotter.

Boka tid med oss för att se hur vi kan skräddarsy en lösning utifrån era behov. Vi går igenom hur ni jobbar idag och visar hur vi kan hjälpa er att:
  • Samla föreningen på ett och samma ställe
  • Nå ut direkt till era medlemmar
  • Sätta medlemshantering på autopilot
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Genom att skicka in formuläret godkänner jag SportAdmins Integritetspolicy.

Piteå IF Fotbollsförening

Förra året var det närmare 100 000 som vi inte fick in i medlemsavgifter. Nu är det bara någon tusenlapp som det diffar på.

FC Rosengård

Tack vare automatiserade betalningar i SportAdmins föreningssystem och medlemsregister slipper vi ringa runt och påminna om medlemsavgifter. Nu behöver vi inte oroa oss för föreningens likviditet!

Hammarby IF Fotboll

Sen 2015 använder Hammarby Fotboll SportAdmin för att administrera sin ungdomsverksamhet. Från och med säsongen 2023 kommer föreningen nu också att hantera sina 16 000 stödmedlemmar via SportAdmin.

LUGI Handboll

I dagsläget har vi inga fysiska medlemskort ute överhuvudtaget, utan allt sköts digitalt via MedlemsAppen. Det är helt i enlighet med strategin för vårt hållbarhetsarbete.

Svedala GIF

Med bokningsfunktionen slipper vi allt manuellt arbete som tidigare uppstod i samband med anmälningsprocessen, och kan fokusera på att utveckla verksamheten istället.