Gör skillnad – på riktigt

Hjälp oss att förenkla vardagen för Enskede IK, Malmö FF och 1 200 andra idrottsföreningar – och se ditt arbete användas av över 100 000 användare.

Våra användare är de som varje dag verkligen gör skillnad i Sverige och i civilsamhället: idrottsföreningar och dess medlemmar. Vi hjälper föreningar av alla storlekar att förenkla sin medlemshantering, sin kommunikation och hantera alla sina betalningar i våra tre olika appar: Kansliservice, MedlemsAppen och LedarAppen.

Vi brinner för våra användare och finns till för att lösa de utmaningar de möts av idag – och ta oss an morgondagens ännu olösta.
Och vi gör det tillsammans.
Så vill du inte bara göra skillnad för dig själv och dina kollegor utan för hundratusentals människor i den svenska idrottsrörelsen så bli en del av något större.
Bli en del av SportAdmin.

Lediga tjänster

Våra värdeord

Omtanke och förtroende

Vi visar omtanke och respekt genom att kommunicera tydligt och ärligt med varandra. Vi strävar alltid efter att införliva förtroende hos varandra och alla som kommer i kontakt med SportAdmin.

Ansvar

På SportAdmin får alla ansvar från den dag man kliver in på kontoret och man är med och formar SportAdmins nutid och framtid. Det är vår syn på att jobba på ett tillväxtbolag.

Att göra skillnad

Att faktiskt få göra skillnad för Sveriges idrottsföreningar är en av anledningarna till varför vi jobbar på SportAdmin. Även om de individuella drivkrafterna skiljer sig har vi alla ett driv och en vilja att förändra.

Våra hjältar

Varje dag bidrar de till att göra skillnad för att utveckla SportAdmin och den svenska idrottsrörelsen.
Här är några av dem.

Malin

Customer Success
Läs mer

Erik

Utvecklare
Läs mer

Jonas

Utvecklingschef
Läs mer