Hjälp oss digitalisera och automatisera föreningssverige

Vi behöver din hjälp för att digitalisera och automatisera föreningssverige!

Våra användare är de som varje dag verkligen gör skillnad i Sverige och i civilsamhället: idrottsföreningar och dess medlemmar. Innan var de tvungna att hantera all administration, fakturering, medlemshantering och kommunikation manuellt. Nu utvecklar vi ett smart digitalt föreningssystem (och olika appar) som gör detta digitalt och automatiskt.

Vi har kommit en lång bit på vägen sedan starten 2005 men vi har fortfarande mycket arbete framför oss. Våra produkter används i stor skala men vi är fortfarande ett relativt litet team, vilket innebär att du har en gyllene chans att vara med och påverka vår riktning och utveckling. Och kanske det mest glädjande, att se när ditt arbete gör skillnad i hundratusentals liv, varje dag. På riktigt.

”Vi har olika produkter, med olika målgrupper, olika antal användarantal och på olika plattformar”

Innan Erik började på SportAdmin hade han drivit eget, arbetat som konsult och framförallt suttit på större bolag. Men när han började tröttna på de långa beslutsvägarna och omständiga arbetsprocesserna fick han upp ögonen för SportAdmin. Idag arbetar Erik Tech Lead – en roll som innebär mycket arbete med det strategiska kring systemarkitekturen.

”Eftersom vi är ett tillväxtbolag och ett litet sammansvetsat team innebär det också att vi inte sitter i olika plattformsteam, utan alla ska kunna bidra oavsett plattform och teknik. Och det är förbannat roligt då ena dagen handlar om att bygga en stabil faktureringstjänst medan den andra innebär native-funktionalitet för iOS och Android!”

Lär känna Erik