Avdelningar

Sälj

Föreningens bästa är vårt bästa.

Vi strävar ständigt efter att förändra föreningssverige till det bättre, och tror verkligen att ett digitalt föreningssystem är en viktigt del i det arbetet. Därför arbetar säljteamet hårt för att bygga upp starka relationer med våra föreningar, och på så sätt skapa förståelse för deras individuella behov och utmaningar.

Målet är att sedan kunna förse dem med de rätta verktygen för att effektivisera just deras arbete. Föreningens bästa är vårt bästa!

”Det handlar inte bara om att sälja en produkt, utan om att förändra ett helt tankesätt”

Redan under sin första arbetsdag fick Mikael åka ut och träffa en förening för att sätta sig in i deras verksamhet och dema systemet. När han förstod hur SportAdmin kunde underlätta för deras arbete var han fast, och sedan den dagen 2014 har han arbetat som säljare på SportAdmin. En roll där han får kombinera sina tidigare säljerfarenheter med sin kärlek för föreningslivet, och erbjuda en produkt som verkligen gör skillnad.

”Det är både roligt och utmanande, och jag som brinner för föreningslivet älskar verkligen att varje dag få möjligheten att vidareutveckla det till det bättre.”

Lär känna Mikael