Skip to main content

Avdelningar

Utveckling

Föreningslivet utvecklas ständigt – därför gör vi också det.

Föreningslivet förändras snabbt och har ständigt nya krav. Därför gör vi vårt bästa för att hålla jämna steg den utvecklingen, och förbättra våra produkter konstant.

Vår utvecklingsavdelning består av ett team med fullstack utvecklare som arbetar med Scrum som ramverk i tvåveckorssprintar. Våra produkter utvecklas in-house i framför allt JavaScript Angular och .net C#. Vi har även startat vår resa med använda microservices som ett sätt av hantera en del av den tekniska skuld som vi har i ASP.

Innovation? Absolut, men vi tror det bästa sättet att fostra innovation är att göra det till företagets gemensamma ansvar.

Utvecklingsavdelningen bidrar med innovation genom “Freaky Friday”, vilket innebär att de varannan fredag får tid till att utveckla precis vad de vill. Vill de testa att lösa ett problem i .net Blazor? Eller vill de kanske djupdyka i microservices? Oavsett preferenser får de får utrymme att vara kreativa!

Vårt mål är att vara Malmös mest attraktiva arbetsplats för utvecklare och vi kommer fortsätta vår resa att ständigt förbättra och utmana. Vårt team av utvecklare kommer alltid att testa nya tekniker, lösa problem för Sveriges idrottsföreningar och framför allt ha sjukt roligt på vägen.

”Vi har olika produkter, med olika målgrupper, olika antal användarantal och på olika plattformar”

Innan Erik började på SportAdmin hade han drivit eget, arbetat som konsult och framförallt suttit på större bolag. Men när han började tröttna på de långa beslutsvägarna och omständiga arbetsprocesserna fick han upp ögonen för SportAdmin. Idag arbetar Erik som Tech Lead – en roll som innebär mycket arbete med det strategiska kring systemarkitekturen.

”Eftersom vi är ett tillväxtbolag och ett litet sammansvetsat team innebär det också att vi inte sitter i olika plattformsteam, utan alla ska kunna bidra oavsett plattform och teknik. Och det är förbannat roligt då ena dagen handlar om att bygga en stabil faktureringstjänst medan den andra innebär native-funktionalitet för iOS och Android!”

Lär känna Erik