P18 Landskamp Sverige - Irland
2014-09-04 12:59

Sollentuna FK anordnar onsdagen den 8:e oktober en P18-landskamp mellan Sverige och Irland på Sollentunavallen, avspark 19.00. P18-landslaget är den årskull som under 2013 spelade U17-VM och kom trea.

Sollentuna har som ambition att fylla Sollentunavallen med fotbollsintresserade spelare, ledare och föräldrar. Redan nu är över 700 biljetter sålda. Biljetter säljs som förköp till medlemmar för endast 20 kr styck.

Sollentuna FK erbjuder även medlemmar i Rotebro IS att få köpa biljetter till denna match  för endast 20 kr styck. Förköp görs via mikael.thorstensson@sollentunafk.se, ni hämtar och betalar biljetterna på klubbens kansli på Edsbergs sportfält.

Ta chansen att se framtida landslagsstjärnor på Sollentunavallen! #sollentunafk #allatillvallen

FOTBOLLENS DAG!
2014-05-14 19:41

Som ungdomsspelare i Rotebro minns jag ”Fotbollens dag” som årets höjdpunkt. Alla föreningens lag spelade match, mycket publik och många andra roliga aktiviteter.

Nu är det dax att återinföra ”Fotbollens Dag” och skapa en rejäl fotbollsfest.

Lördagen den 4 oktober på Skinnaråsen

Tanken och avsikten med dagen är att sprida glädje och skapa en sammanhållning inom föreningen och alla våra lag.

Alla våra lag kommer att spela matcher denna dag. Respektive lag bjuder in motståndare att spela mot som får vara med på debna fotbollsfest. Under och efter matcherna kommer det givetvis finnas massor av aktiviteter; såsom t.ex. straffsparkstävling, chokladhjul, speedshouting, hoppborg, klädförsäljning etc. Givetvis kommer det också finns fik och hamburgeri.

Om vädret blir bra tror vi på att det kan komma upp mot 800 personer för att spela och heja. Det innebär ett stort behov av funktionärer, dels kring aktiviteterna, men även till försäljning runt matcherna. Vi kommer att tillsätta en projektledare som återkommer med mer detaljerat bemanningsbehov, men i nuläget ber vi att alla ledare bokar upp sina lag för detta arrangemang. Eftersom alla barn kommer finnas på plats hoppas vi att många föräldrar kan lägga en stund av denna familjedag på att hjälpa till. Intäkterna från denna dag kommer att fördelas på alla ungdomslag.

Anders Käck

Sommarfotbollsskolan 2014
2014-05-08 16:15
Nu öppnar anmälan till vår populära sommarfotbollsskola

Pojkar och flickor födda 2000 - 2007

Nytt för i år är att vi erbjuder sommarfotbollsskolan vid två tillfällen:

Vecka 25  16 - 19 juni
Vecka 33  11 - 14 augusti

4 dagars fotboll och roliga aktiviteter som börjar kl 09:00 och pågår fram till kl 15:00

Pris är oförändrat d.v.s. 1100:- per vecka och barn. I detta ingår lunch och mellanmål samt vattenflaska, tröja och fotboll.

Dags att betala medlems- och aktivitetsavgifter!
2014-04-20 19:53

Medlems och aktivitetsavgifter för 2014 är nu fastställda. Inom kort kommer faktura skickas ut till alla registrerade medlemmar.

Samtliga idrottsutövare, ledare och andra aktiva i föreningen ska vara medlemmar i föreningen och erlägga medlemsavgift. Utöver medlemsavgift tillkommer en aktivitetsavgift för de som är aktiva spelare. Aktivitetsavgift är den avgift som föreningen tar ut för att bland annat finansiera planhyra, seriespel och materialinköp. Avgiftens storlek är indelade i nivåer baserat på ålder och spelform.

Medlems- och aktivitetsavgifter fastställs och dokumenteras årligen. Information om avgifternas storlek hittar ni under rubriken ”Dokument” i mappen ”Förening”

Knatteskolan 2014
2014-03-17 17:35

Knatteskolan 2014

Kom till oss och spela fotboll, lek och träffa en massa kompisar. Hos oss finns det plats för alla små lirare. I år väder vi oss till Flickor och Pojkar födda 2007 och 2008.

Knattefotbollsskolans innehåll ska vara lekfullt men med fokus på bollen. Enkla lekar/övningar med så mycket boll som möjligt är målsättningen. Barnen ska stimuleras till att vilja ha bollen, och fortsätta leka fotboll även efter träningarna på sin fritid. Eftersom Knattefotbollskolan är en prova-på-verksamhet för många av kräver vi inte några specifika materialinköp.

650:- per barn
Fotboll, Tröja och en vattenflaska till alla små lirare ingår i anmälningsavgiften.

Idrottsplats och dagar
Vi kommer att vara på Skinnaråsens IP (Konstgräs) och träna på söndagar, Det blir sammanlagt tio knatteträningar

Vår terminen:                       27 april, 4 maj, 11 maj, 25 maj och 1 juni

Höst terminen:                     31 augusti, 7 september, 14 september, 21 september och