Köp RIS FF Julgranen i år
2014-12-11 13:54
STÖD Rotebro IS FF och köp året julgran vid COOP Rotebro

Till helgen öppnar RIS FFs Julgransförsäljning vid COOP Rotebro, stöd föreningen och köp er gran där.

Vi har en danska firma som tillsamman med oss hanterar försäljningen

//Styrelsen
Allianshood
2014-11-20 09:04

Dags att betala medlems- och aktivitetsavgifter!
2014-04-20 19:53

Medlems och aktivitetsavgifter för 2014 är nu fastställda. Inom kort kommer faktura skickas ut till alla registrerade medlemmar.

Samtliga idrottsutövare, ledare och andra aktiva i föreningen ska vara medlemmar i föreningen och erlägga medlemsavgift. Utöver medlemsavgift tillkommer en aktivitetsavgift för de som är aktiva spelare. Aktivitetsavgift är den avgift som föreningen tar ut för att bland annat finansiera planhyra, seriespel och materialinköp. Avgiftens storlek är indelade i nivåer baserat på ålder och spelform.

Medlems- och aktivitetsavgifter fastställs och dokumenteras årligen. Information om avgifternas storlek hittar ni under rubriken ”Dokument” i mappen ”Förening”

Knatteskolan 2014
2014-03-17 17:35

Knatteskolan 2014

Kom till oss och spela fotboll, lek och träffa en massa kompisar. Hos oss finns det plats för alla små lirare. I år väder vi oss till Flickor och Pojkar födda 2007 och 2008.

Knattefotbollsskolans innehåll ska vara lekfullt men med fokus på bollen. Enkla lekar/övningar med så mycket boll som möjligt är målsättningen. Barnen ska stimuleras till att vilja ha bollen, och fortsätta leka fotboll även efter träningarna på sin fritid. Eftersom Knattefotbollskolan är en prova-på-verksamhet för många av kräver vi inte några specifika materialinköp.

650:- per barn
Fotboll, Tröja och en vattenflaska till alla små lirare ingår i anmälningsavgiften.

Idrottsplats och dagar
Vi kommer att vara på Skinnaråsens IP (Konstgräs) och träna på söndagar, Det blir sammanlagt tio knatteträningar

Vår terminen:                       27 april, 4 maj, 11 maj, 25 maj och 1 juni

Höst terminen:                     31 augusti, 7 september, 14 september, 21 september och

Länk till anmälan: http://www.cumap3.se/cup/knatteskolan_20144268.htm

P01 / 02 spelare sökes
2014-02-19 23:13
Vi söker fler grabbar som vill spela fotboll i Rotebro, är ni intresserade skicka ett mail till kansli@ris.se med kontakt uppgifter och märkt det med P01/02 så hör vi av oss till er

RISFF ingår samarbete med Korpen Norrort
2014-01-29 18:42
Rotebro IS FF och Korpen - Norrort har inlett samarbeta så att under 2014 kommer 2 av Korpens serier spela sina matcher på Skinnaråsens IP, vi har också kommit överens att Korp cupen "Errea CUP" kommer 12 april spelas hos oss. Vi ser med förhoppning fram på ett bra samarbete med varandra och att vi kan utöka detta.

Stefan Bjernegård