Skip to main content

FC Rosengård

”Tack vare automatiserade betalningar i SportAdmins föreningssystem och medlemsregister slipper vi ringa runt och påminna om medlemsavgifter. Nu behöver vi inte oroa oss för föreningens likviditet!”

Lena Videkull, Ungdomsansvarig

”Tack vare automatiserade betalningar slipper vi ringa runt och påminna om medlemsavgifter. Nu behöver vi inte oroa oss för föreningens likviditet!”

Lena Videkull, Ungdomsansvarig

Från knatte till elit – samla alla lagen i ett medlemsregister

Med tio SM-guld, tre segrar i Svenska Cupen och två guld i Nordiska Mästerskapen i bagaget är FC Rosengård en av de mest framgångsrika klubbarna i svensk damfotbolls historia. Föreningens verksamhet spänner från fotbollsskola för de allra yngsta till Sveriges högsta elit. Med många lag att hantera gör ett smidigt system för medlemshantering en stor skillnad för idrottsföreningen.

Utmaning

  • Mycket tid lagd på att driva in medlemsavgifter
  • Svårt att överblicka och hantera alla lagen
  • Oro för likviditeten

Nyckelfunktioner

  • Föreningen ökade likviditeten och fick in medlemsavgifterna snabbare med hjälp av automatiska aviseringar i SportAdmins föreningssystem.
  • Förenklad arbetsprocess med alla lag hanterade i ett och samma system för medlemshantering.
  • Förinställda påminnelser i SportAdmin gjorde att fler betalade, utan att kansliet behövde ringa och påminna.

Medlemshantering i SportAdmin samlade FC Rosengårds lag och gav tid över till annat

 

FC Rosengård upplevde att de inte fördelade sina resurser så effektivt som de önskade. Mycket tid fick läggas på att försöka driva in medlemsavgifter genom att ringa runt till spelare som inte hade betalat.

Med hjälp av SportAdmins automatiska aviseringar och digitala betalningar kunde FC Rosengård få in de avgifter som tidigare jagades, samtidigt som resurser blev tillgängliga för andra delar av verksamheten. Allt samlat i ett föreningssystem och medlemsregister i SportAdmin!

63

Genomsnittlig intäktsökning första kvartalet med SportAdmin

Slipp skicka fakturor – ta betalt med Swish!

Bytet till SportAdmins föreningssystem och medlemsregister underlättade vardagen för kansliet. Nu är betalningsflödet mellan medlem och idrottsföreningen automatiserat vilket sparar tid.

Med SportAdmins föreningssystem och medlemshantering får medlemmarna istället ett automatiskt email och ett ping i sin SportAdmin-app när det är dags att betala för nästa termin. Där kan de direkt betala på sättet de föredrar – antagligen med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Gör som FC Rosengård och 1506 andra – samla era medlemshantering i SportAdmin.

Boka demo

Gör som FC Rosengård och 1506 andra – samla era medlemshantering i SportAdmin.

Boka demo

Möt våra föreningar

Svedala GIF – Bokningsfunktionen i SportAdmins föreningssystem och medlemshantering effektiviserade arbetet →
Piteå IF Fotbollsförening – Från 100 000 i uteblivna medlemsavgifter till säkrad likviditet med SportAdmins föreningssystem →
Hammarby IF – 16 000 stödmedlemmar, allt hanterat direkt med SportAdmins medlemshantering →
Fler föreningar