Sommarträning en underbar dag i fantastiska Varberg

Välkomna till vår nya sida. Den information som berör alla finns i menyn under "Om oss" och är relativt uppdaterad. Informationen som riktar sig mer specifikt till våra olika grupper finns under respektive verksamhet och de sidorna kommer att uppdateras allteftersom hösten närmar sig.

Varbergsloppet 15 juli
2017-06-09 15:19
Nu börjar det dra ihop sig för Varbergsloppet. Vi håller just nu på att hitta och fördela funktionärer. Här finns mer information om vad man kan hjälpa till med. Ska man springa eller är bortrest finns det en del arbetsuppgifter även inför som vi behöver hjälp med. Tillsammans med våra gymnastiktävlingar är detta vår största inkomstkälla. Tack var de pengarna kan vi fortsätta att bedriva gymnastikverksamheten bättre och för fler.
Stort tack till Varbergs Sparbank
2017-05-23 18:34
och Sparbanksstiftelsen Varbergs som gett oss ett ansenligt bdrag för inköp av nya redskap så att vi kan bredda vår verksamhet ännu mer. Läs mer.
Tack från Redskapscupen
2017-05-08 14:25
Tusen tack till alla gymnaster, ledare, domare, funktionärer, släkt och vänner. Utan er hade det inte blivit den kanonhelg som det nu blev. Ta med er det och har ni någon feedback på sånt som ni vill att vi ytterligare försöker förbättra oss på så tveka inte på att höra av er. Nu ligger samtliga resultat från Redskapscupen på hemsidan.
Nya profilkläder samt väskor finns att beställa
2017-04-11 16:42
I samband med lanseringen av vår nya hemsida har vi också fått igång vår sportshop där man kan beställa tröjor, väskor och andra produkter. Allt med tryck Varbergs GIF Gymnastik. Titta här och beställ här.
Bilder från våruppvisningen
2017-03-27 18:46

Det var apor, det var hundar, björnar och flamingos. Det var möss, fåglar, drakar och katter. Rävar bakom öronen och ett och annat lejon. Galopperande hästar. Som ett zoo. Som en djungel. Överallt djur. Kika mer här och en film från RM-trupperna.  

 
Stolta sponsorer av Varbergs GIF Gymnastik
Kommande evenemang