FBC Lerum F03
Hej, vi startar höstsäsongen onsdagen den 27 aug i Rydsbergshallen och träningsgruppen består av ca 20 tjejer.

Vi har två träningstillfällen per vecka:
  • Måndagar kl 16.00-17.30 Rydsbergshallen
  • Fredagar kl 16.30-18.00 Hjällsnäshallen

Vill du komma och träna med oss så kontakta en tränare

Cuphelg i Örebro
2017-04-10 16:46
Efter en väldigt jämn grupp på lördagen och mycket stolpe ut och några dyra misstag så hamnade vi tillslut i B-slutspel på söndagen. Där vi vann alla matcher med bravur. Tjejerna ville till A-slutspel och hade med sitt spel passat bättre där men de tappade inte kämparglöden utan bestämde sig för att göra bra slutspelsmatcher. Vi spelade mycket bra och hade ett fantastiskt passningsspel hela söndagen. Till slut vann vi B-slutspelet. Hur det nu än går i alla cuper så vet vi en sak och det är att vi har ett gott gäng med tjejer som bryr sig och tar hand om varandra. Nya tag till Göteborg cup den 29/4-1/5. I skrivande stund tränar tjejerna skott med Erik Ström.
Silver i Gothia Cup
2017-01-08 18:04
Final i Vallhalla Sporthall

Vi vann silver i Gothia Cup 2017!

Efter att ha besegrat Skoghall, Vöikers, Ale och spelat oavgjort mot Landskrona i gruppspelet väntade ett tufft slutspel som avslutades med final i Valhalla Sporthall.

Det har varit en tuff helg med många täta och spännande matcher. I semifinalen vann vi mot Landvetter efter en mycket spännande match och rafflande straffläggning.

I finalen väntade Pixbo och det var två taggade lag som sprang in på planen. Den var en jämn match som Pixbo till slut tog hem med 4-2. Lerum hade ett hårt kämpande lag som verkligen gav allt och på läktaren hade vi ett stark stöd från de röda supportrarna.

Genom hela turneringen har laget visat bra attityd och kämparanda. De har spelat för varandra och våra två målvakter har visat upp mycket bra spel och som med hjälp av ett starkt försvar bara släppte in två mål i gruppspelet.

Med en stark insats i ryggen laddar vi om för Vårserierna!

Gothia är igång
2017-01-05 14:09
Vinst mot Skoghall
Nu är Gothia igång och vi har börjat bra med vinst mot Skoghall med 3-0.,Nu väntar Vöikers och senare ikväll Ale.
Bra avslut på serierna
2016-12-18 18:03
Sista seriematchen 2016

Det blev en kul avslutning på seriespelet 2016!

Först mötte vi Ale och vann med hela 5-0!

Bra fart på alla spelare och stabilt försvar gjorde att vi tog hem segern i den matchen.

Direkt efter mötte vi Vinga och det var trötta ben i första perioden men vi tog ändå ledningen. I andra perioden taggade alla till igen och vi fick se flera fina prestationer och mål. En stark kämpainsats och härlig attityd ledde till seger med 4-1!

Vinst mot Partille
2016-10-09 12:05
Partille tar timeout.
Säsongens första match spelade vi i Vallhamra Sportcenter mot Partille. Bra backspel, lysande målvaktsspel, hög press och bra skott gjorde att vi vann med 5-1. Det är en bra start på seriespelet!