FBC Lerum F03
Hej, vi startar höstsäsongen onsdagen den 27 aug i Rydsbergshallen och träningsgruppen består av ca 20 tjejer.

Vi har två träningstillfällen per vecka:
  • Måndagar kl 16.00-17.30 Rydsbergshallen
  • Fredagar kl 16.30-18.00 Hjällsnäshallen

Vill du komma och träna med oss så kontakta en tränare

Silver i Ladies Only Cup
2017-05-09 20:50
Det blev silver även denna turnering

Under vårens kanske varmaste dagar valde vi att gå in i Qvisthallen och spela Ladies Cup Only. Vi inledde starkt med välspelade matcher och stabila segrar mot Sportlife och Lockerud. I den sista gruppspelsmatchen mötte vi Partille och fick där betydligt svårare motstånd.

Efter det åkte vi till Sävedalen och åt middag med de andra lagen och hade minnestävling ledd av Minneslandslagets förbundskapten.

På söndag morgon var det dags för A-slutspel och även här startade vi med två övertygande segrar mot Vinga Mariners och Lockerud.

I finalen mot Partille var det två taggade lag som ställde upp inför en stor publik. Det var en intensiv och tät match som vi tyvärr förlorade med 2-3 efter en spännande straffläggning.

Vi har ett fantastiskt lag med enorm vilja och kämparanda som redan nu ser fram emot höstens cuper!

Silver i Göteborgs cup
2017-05-01 21:01
Inför finalen i Göteborgs cup
Efter 3 dagar och 7 matcher var det trötta och lite besvikna tjejer som tog emot silvermedaljerna i Göteborgs cup. Vi hade vittring på guld!
Tjejerna visade upp ett fint spel och go laganda genom hela turneringen och genom ett bra spel i finalen var vi så nära att vinna.  Vi föll i sudden death. Ett stort tack till publiken som var med oss och hejade genom turneringen. Till helgen är det dags för en ny turnering.
Cuphelg i Örebro
2017-04-10 16:46
Efter en väldigt jämn grupp på lördagen och mycket stolpe ut och några dyra misstag så hamnade vi tillslut i B-slutspel på söndagen. Där vi vann alla matcher med bravur. Tjejerna ville till A-slutspel och hade med sitt spel passat bättre där men de tappade inte kämparglöden utan bestämde sig för att göra bra slutspelsmatcher. Vi spelade mycket bra och hade ett fantastiskt passningsspel hela söndagen. Till slut vann vi B-slutspelet. Hur det nu än går i alla cuper så vet vi en sak och det är att vi har ett gott gäng med tjejer som bryr sig och tar hand om varandra. Nya tag till Göteborg cup den 29/4-1/5. I skrivande stund tränar tjejerna skott med Erik Ström.
Silver i Gothia Cup
2017-01-08 18:04
Final i Vallhalla Sporthall

Vi vann silver i Gothia Cup 2017!

Efter att ha besegrat Skoghall, Vöikers, Ale och spelat oavgjort mot Landskrona i gruppspelet väntade ett tufft slutspel som avslutades med final i Valhalla Sporthall.

Det har varit en tuff helg med många täta och spännande matcher. I semifinalen vann vi mot Landvetter efter en mycket spännande match och rafflande straffläggning.

I finalen väntade Pixbo och det var två taggade lag som sprang in på planen. Den var en jämn match som Pixbo till slut tog hem med 4-2. Lerum hade ett hårt kämpande lag som verkligen gav allt och på läktaren hade vi ett stark stöd från de röda supportrarna.

Genom hela turneringen har laget visat bra attityd och kämparanda. De har spelat för varandra och våra två målvakter har visat upp mycket bra spel och som med hjälp av ett starkt försvar bara släppte in två mål i gruppspelet.

Med en stark insats i ryggen laddar vi om för Vårserierna!

Gothia är igång
2017-01-05 14:09
Vinst mot Skoghall
Nu är Gothia igång och vi har börjat bra med vinst mot Skoghall med 3-0.,Nu väntar Vöikers och senare ikväll Ale.
Lör 6/5 18:30
Lör 6/5 14:00