Warbergsspelen 2017 bilder
2017-04-06 21:36

Text och Bilder från Warbergsspelen 2017
2017-04-06 21:15

Ännu ett läger avverkat för våra 06:or och vilken succé det blev återigen. Vi visar att vi är lika starka på plan som vi är som grupp, vilket för oss ledare är härligt att se. 

Vi spelar 5 matcher totalt och vi visar upp att vi vill sluta säsongen på bästa sätt. Vi vinner våra tre första matcher mot Varla, Åsa och Vänersborg med 81, 5-0 och 8-1. På kvällen aktiverade tjejerna sig på bästa sätt med pantgömme, crazy dance och dansstopp. Efter en hyfsat god nattsömn så var det dags för yyterligare två matcher där vi först stötte på grymt tufft motstånd i Lockerud. Matchen slutade med 2-3 till Lockeruds favör men det kunde lika gärna slutat oavgjort då vi gjorde en kanonmatch. Sista matchen på lägret spelade vi mot Kinna och detta blev en bra genomförd med halkig historia då golvet var katastrofalt halt. 6-1 till Lerum och cupen var till ända.


Mycket rolig helg och trötta ledare och spelade åkte hem till sitt med en god eftersmak i munnen. Vi tackar tjejerna för att de slitit på bra och uppträtt på ett mycket bra sätt. Vi tackar även föräldrarna som stöttat oss med körande, sovande och hejande!


Hoppas att ni kan få ta del av de kort som togs, kameran fick vila mycket. Blev bara sista matchen som fångades på bild.


Ha de gott! 

Bilder från matcherna mot Pixbo och Lindome 19/3
2017-03-19 19:41

Wingarnas Cup 2017
2017-01-11 20:13
Tackar för det fina publikstödet

Wingarnas cup är för andra gången avverkad för våra tjejer. Vi visste på förhand att det skulle bli tufft då det är blandade lag 05/06 och förra året så åkte vi hem med 0 vinster fast med flaggan i topp. Det skulle vi inte göra detta året. Nu åkte vi hem med en vinst och flaggan i topp. Dessutom blev det en revansch på Träslövsläge som vi mötte i Warbergsspelet i våras.


I år i Wingarnas cup ställdes vi mot tufft motstånd redan från start då Landvetter fick en smakstart med 2-0 efter mindre än en minut. Vi åt oss in i matchen vad det led men det är ett tufft motstånd som aldrig slutar kämpa och slutresultatet landade på 7-1.


Andra matchen skulle vi möta Stenungsunds 05:or och här blev tjejerna oroliga direkt då några av tjejerna såg ut att vara i 14-15 årsåldern. Det var dock häftigt att se våra "små" tjejer ta upp kampen med deras fyrtorn och vi vek inte ned oss. De hade dock lite taktiska drag som vi inte kunde matcha och slutresultatet blev även här 7-1.


Tredje matchen var mot Träslövsläge som var det enda laget som segrade mot oss i förra årets Warbergsspel och här var det jämnt. Motståndarna tog dessvärre ledningen och det såg återigen tufft ut. Men sedan kom vändningen och vi vann med 2-1. Även om oavgjort hade speglat rättvisan så kändes segern välförtjänt efter de två första matchernas kämpande.


Sista matchen var mot Marstrand som hade sett ut som ett hyfsat jämnt motstånd men de var duktiga och vi fick hoppa över palt-koman som vi fått efter pizzafrosseri och istället springa som galningar, och som tjejerna sprang. Vi gör en kanonmatch även om vi förlorar med 1-0.


Summa summarum så gör vi en mycket stark insats där alla tjejer förtjänar att lyftas fram. Alice, Jullan och Vilma var grymma i de "stora" målen och utespelarna hjälpte dem på bästa sätt. Vi gör dessutom mål i tre av matcherna, framför allt mot de två bästa lagen. Det är väldigt tufft att spela mot äldre tjejer men vi visar att vi inte viker ned oss. Vi utvecklas hela tiden och nu fick vi ett par lärorika förluster. Vi får väl utvärdera denna cupen och hur vi vill göra nästa år men det är alltid kul att se tjejerna spela!!!


Med vänlig hälsning

Ledarna


Ps. Det ligger lite foton i Bildgalleriet. Ni får gärna maila om ni har bilder från matcher till danielbabis@gmail.com Ds.

 

Gott Nytt År F06
2016-12-31 11:40
Urklipp ur Lerums tidning
Gott Nytt År till alla i F06
-från oss ledarna!

Vi har haft ett mycket spännande år och vi får chansen att vecka för vecka på nära håll se alla tjejerna utvecklas både med klubba och boll men även som lagspelare och socialt. Tjejerna är väldigt goa mot varandra och de passar ofta på att pusha och ge varandra komplimanger! Förmodligen är det därför detta lag är ett av Göteborgs bästa.

Vi vill även passa på att tacka för de fina orden i Lerums tidningen och lägger upp den för den som råkade kasta tidningen. :)

Gott nytt år och god fortsättning! 
Lite info till alla!
2016-12-18 14:40

Så var det dags för F-06 att ta lite julledigt. Vi kommer dock köra en sista träning innan jul och det blir på onsdag 18.15 som vanligt.

 

Vi är ju som ni vet anmälda till Wingarnas cup 6/1 och hittills är det 12 tjejer som anmält sig. Det kommer bli roligt, tufft och spännande! Förra gången så var det tuffa matcher men vi stod upp bra och om man ser på utvecklingen som tjejerna stått för under detta året så kommer vi kunna stå upp bra även denna gång! Vi har ju sagt att vi som är med skulle bekosta anmälan så när det står klart vilka som kommer vara med så skickar ni ut meddelande om hur mycket anmälningsavgiften per tjej blir men som det ser ut nu så är det 70 kr per person.

 

Spelchemat är klart och det lyder som nedan:

 

6/1 09.30 Landvetter Idrottshall
Landvetter Wings (B) (Vit/blå)

6/1 11.30 Landvetter Idrottshall
Stenungsunds IBK (H) (Mörkblå/svart)

6/1 12.30 Landvetter Idrottshall
Träslövsläge IF (B) (Blå)

6/1 14.30 Landvetter Idrottshall
Marstrands IBK (H) (Röd tröja / svarta shorts/ svarta strumpor)

 

Vi har även tänkt oss att få till någon träning innan detta så att vi fiskat upp innebandyminnet lite efter allt jul- och nyårsfirande. Vi återkommer med datum och tid för detta.

 

Vi kommer ju även att byta träningstid efter nyår.

18.15 onsdagar blir istället 16.30 måndagar i Dergårdshallen. Tidigare men närmare...

Fredagsträningen ligger kvar.

 

Vi har anmält oss till både Göteborg innebandycup som går av stapeln 29 april-30 april och spelas mestadels i Lundbystrand

 

Vi har även anmält oss till Warbergscupen. Detta för att det är roligt att spela matcher samt att tjejerna har frågat efter en cup i år igen där de får sova över. Denna spelas 31 april – 2 maj

 

Vi återkommer med mer info kring cupperna!

 

Till slut vill vi tacka alla för detta häftiga år och även tacka Selma som flyttar till London i 2 år. Vi hoppas givetvis att Selma kommer spela med oss när hon kommer tillbaka men framför allt vill vi önska henne stort lycka till i London!

 

 

 

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBC Lerum, 27/11 20:28 
FBC Lerum, 29/03 19:49 
FBC Lerum, 23/02 12:02 
FBC Lerum, 25/01 13:43 
FBC Lerum, 01/12 14:32 
FBC Lerum, 05/11 10:03