P04/03
P04/P03 är killar födda 2003-2004 i Lerums kommun.
Säsongen 2016/2017 tränar vi på onsdagar kl 16.15 - 18.00 i Rydsbergshallen samt på tisdagar 16.00 - 17.30 varannan vecka i Rydsbergshallen.

Vårsäsongen 2017 spelar vi i två serier:
Pojkar Vår serie 12 (länk till GIBF) och
Pojkar Vår serie 15 (länk till GIBF)

Ledare:
Anders Engström, 0702-106704, a.a.engstrom@gmail.com
Peter Willsund, 0766-316424, peter_willsund@hotmail.com
Håkan Sandquist, 0709-907808, hakan.sandquist@gmail.com
Ulf Lindqvist, 0723-894233, ulf@iisab.com

Rapport från Warbergsspelen
2017-04-16 13:35
På det stora hela har det varit väldigt lyckat i Warbergscupen!
Stundtals helt ok spel och bra sammanhållning i gruppen.

Första matchen på fredagskvällen var kul på så sätt att det var i Sparbanken Wictory Center, lite av cupens nav och hjärta. Kul också med nya motståndare i form av Norrköping. De chockstartar och gör en del snabba mål i början av matchen som gör att vi aldrig riktigt kommer tillbaka även om vi lyckas stoppa den akuta blödningen efter 4-0.

Nya tag på lördagen där vi börjar mot Varla och gör en riktigt bra match, jämnt spel, men vi lyckas inte sätta våra chanser. Vis av erfarenheten från sista seriematchen så har vi särskild koll på deras duktiga center och lyckas ganska bra med detta. Vi får till visst passningsspel och håller bättre i bollen. Förlust 1-0 till slut men tycker vi inte var så långt borta egentligen. Men som sagt man måste sätta sina chanser…

Medhavd lunch intages ute nere vid fästningen, men dessvärre ganska kallt denna dag. Vi åker vidare till Wictory Center där vi träffar gamle Lerumsspelaren Oscar Eriksson Elfsberg i klubbshopen.

Sista gruppspelsmatchen mot Älvstranden som vi på förhand vet om är riktigt bra. Vi gör trots detta en riktigt bra match och spelar bättre och bättre ju längre cupen går. I ärlighetens namn så måste nämnas att Älvstranden vilar några spelare i senare delen av matchen men förlust 2-0 är inte dåligt mot detta lag. Vårat problem är återigen att sätta dit chanserna.
Spelmässigt en bra match av oss det kan nämnas att Älvstranden senare går till A-final där de förlorar med uddamålet.

Därefter middag på stan med underbar pizza på Campino’s följa av ”matnedskakningspromenad” och lek nere vid havet, numera i strålande solsken. Skönt!

3 förluster i gruppspelet medför B-slutpel där vi får möta Myggenäs på lördagskvällen. Detta blir en riktigt jämn match där vi tar ledningen i matchen. Vi lycka sedan hålla denna ledning långt fram i andra perioden innan Myggenäs kvitterar till 1-1, ett resultat som står sig matchen ut, trots bra chanser åt bägge håll.
Matchen får därför avgöras på straffar där bäst av tre gäller. Men ingen av oss och ingen av Myggenäs straffläggare lyckas överlista lagens duktiga målvakter.
Olidligt spännande hela vägen. Dags för sudden-straffar en och en tills det är avgjort. Myggenäs spelaren börjar och missar sin på nytt vilket innebär att vi är vidare om vi gör mål. Lyckligtvis så sätter vi vår straff nu vilket betyder kvartsfinal nästa dag för oss!
Avslutande fika i Sparbankshallens konferensrum innan trötta men lyckliga spelare åker hemåt.

En okristligt tidig samling på söndagen kl 07:00 på Rydsberg gör att det är en samling trötta spelare och ledare som kommer till spel mot Sandö IBK. Detta visar sig vara ett riktigt bra 03-lag som spelar både snabbt och säkert och tar sig förbi våra killar med mycket fart.
Vi lyckas inte komma upp i nivå med spelet vi hade under lördagen och kan inte störa Sandö nämnvärt även om alla killar kämpar på efter var och ens förmåga. Rättvis seger 5-0 för Sandö till slut gör att det bara var att önska dem lycka till!

Som sagt, på det stora hela en bra cup av grabbarna. Svårt att begära mera av killarna då vi deltager i 03-klassen. Alla har fått mycket speltid och hoppas att det ger utdelning senare.
Blandad nivå på domare men många släpper tyvärr mycket mer slag än vi är vana vid. Men mycket bra domare i våra två sista matcher där vi får två domare fr. Stockholm som var exemplariska på alla vis. Kul!

FBC Lerum, 27/11 20:28
FBC Lerum, 29/03 19:49