Våra Sponsorer
Välkommen till Gefle IF F13 (Flickor-03)

ArosCupen 2016
2016-06-23 00:48
Nu finns information gällande ArosCupen under fliken "Dokument" här på vår hemsida.

Match mot Valbo hemma den 27/6
2016-06-22 11:07
Hej.

Match hemma mot Valbo den 27/6 kl 17,30 på Kungsbäcks IP. Vi samlas kl 16,30 på Strömvallen.

Kallade från grupp B & C är:

Nellie, Filippa, Emma N, Tyra H, Moa La, Vira, Moa H, Tyra S, Maja S, Maja G, Moa Li, Milla & Donja.

Återkom med eventuella återbud snarast möjligt till Putte, 070 - 6499040.

Medtag sedvanlig utrustning samt ett fantastiskt HUMÖR & en underbar ATTITYD.

Ledarna //

Match borta mot Huge sön den 26/6
2016-06-22 09:20
Hej.

På söndag har vi borta match mot Huge, samling 10,00 och matchstart är 11,00.

Kallade ur grupp A & D är:

Tindra, Bella, Märtha He, Meja W, Tiffany, Emilia, Emma S, Ida, Stina & Nathalie.

Eftersom det är långhelg är det otroligt viktigt att ni återkommer med eventuell frånvaro till mig snarast möjligt, 070 - 6499040.

Ta med sedvanlig utrustning och ett fantastiskt ENGAGEMANG och en grym ATTITYD.

Ledarna//
Match mot Högbo borta ons den 22/6
2016-06-20 00:16
Hej.

Onsdagen den 22/6 har vi match borta mot Högbo, matchstart kl 19,15. Vi samlas på Svibacka plan kll 18,15.

Kallade ur grupp A & C är:
Tindra, Ebba G, Bella, Märtha He, Meja W, Tiffany, Maja S, Maja G, Moa Li & Milla.

Vid återbud kontaktar ni Putte, 070 - 6499040 snarast möjligt.

Medtag fotbollsskor, vattenflaska och uppvärmnings tröja samt att fantastiskt humör.

Ledarna //

Info gällande skador/sjukdomar
2016-06-17 14:03
Hej på er allihop.

Det har varit mycket fotboll på kort tid nu med matcher, cup & träningar men tjejerna har gjort ett fantastiskt jobb.
Periodvis på slutet tycker jag mig ha sett baksidan av myntet gällande det tighta schemat med trötta & oengagerade tjejer på träningarna vilket förstör rytmen en aning. Har ni hört hemma om lite "tjuriga" ledare på dessa träningar så är det nog en bieffekt av detta också.

Förhoppningsvis är vi alla tillbaka i sedvanligt glatt humör snart igen, vi tränare skall göra allt vi kan för det och ni föräldrar kanske kan prata lite med tjejerna hemma om engagemang på träningar.

En annan punkt jag starkt vill flagga för är deltagande på match, på vårt föräldramöte i våras betonade vi otroligt tydligt att vi INTE vill ha skadade, sjuka eller halvt sjuka tjejer på våra matcher (har även gått ut ett info brev om detta). Jag vet att era tjejer vill spela match (utgår jag ifrån i alla fall) men här måste ni vara tydliga och referera och leva upp till vad vi har bestämt.
Under de senaste 2 veckorna har vi haft 3 incidenter där spelare knappt har kunnat deltaga på matcherna på grund av skador & sjukdomar.

Återigen vill jag alltså betona att man skall vara 100 % spelklar vid deltagande på match.

I övrigt tycker jag vi gör det otroligt bra mot de flesta lag i serierna där många även har med 02:or.
Under våren har vi pratat väldigt mycket om positionerna och hur viktigt det är att man håller dessa för att vi skall få igång vårt passningsspel. Även vikten av rörelse ute på planen är något vi poängterar, det är väldigt jobbigt men en förutsättning för utveckling.
Utöver det skall vi fortsätta nöta passning, mottagning, avslut och anfalls spel, individen behöver också bli lite tuffare ute på planen. Generellt är vi lite FÖR snälla i F13, vilket naturligtvis är en otrolig förmån vi har med barnen utanför plan.

Har ni frågor, funderingar eller något annat ni undrar över så tveka inte höra av er till någon av oss ledare.

Annars vill vi önska er en fantastisk helg, må gott!!!!!

Ledarna/

Gefle IF Fotboll Ungdom, 18/06 10:02