Våra Sponsorer
Välkommen till Gefle IF F13 (Flickor-03)

Uppstart höst
2016-07-22 11:21
Hej.

Nu när sommaren ÄNTLIGEN har kommit hoppas jag ni alla passar på att njuta och vila upp er, vuxna som barn.

Vi skjuter fram höstens uppstart till måndag den 1/8 kl 17,00 på Kungsbäck, detta på grund att så många fortfarande är borta på semester och ej kan börja spela ännu. I och med detta har jag också blivit tvungen att skjuta fram 3 matcher vilket innebär att det kommer bli OTROLIGT många matcher i början. V 32/33 har vi 5 st matcher mellan måndag - måndag, anledningen till detta är att matcherna måste vara färdig spelade innan ett visst datum.

Är därför otroligt viktigt att ni redan nu meddelar någon av oss ledare eventuell frånvaro så vi kan börja planera redan nu.

Har ni några andra funderingar så här mitt i sommaren är ni mycket välkommen att höra av er till oss.

Fortsätt och njut av sol och värme//

Ledarna gm Putte

Uppehåll fotboll
2016-07-03 20:06
Hej alla föräldrar.

Först och främst vill jag tacka alla er för att vi fått låna era fantastiska barn under denna helg då vi varit på Aros Cupen.

Tjejerna har skött sig helt exemplariskt både på och utanför planen, när vi lämnade skolan i Västerås idag kom skolvärden fram till mig och sade: - Man har knappt märkt av att ni har varit här, era tjejer är helt otroligt lugna & trevliga. värre är det med de andra lagen på skolan............................!!!!!

Det är ett väldigt gott betyg till dem, utöver det har båda lagen presterat väldigt bra på planen också. För oss är inte resultaten det viktigaste utan att man verkligen vill vara där och visar rätt attityd, när vi i helgen fått med både resultat och attityd kan man bara njuta.........

Återigen tack, hälsa tjejerna dessa ord från oss ledare.

Kungsbäcksplanen är nu avstäng v 27, 28 & 29, så nu tar vi ett välförtjänt uppehåll från fotbollen och kör igång igen mån den 25 juli.

Ha en underbar sommar, vi hörs snart igen.

Ledarna // gm Putte

ArosCupen 2016
2016-06-23 00:48
Nu finns information gällande ArosCupen under fliken "Dokument" här på vår hemsida.

Match mot Valbo hemma den 27/6
2016-06-22 11:07
Hej.

Match hemma mot Valbo den 27/6 kl 17,30 på Kungsbäcks IP. Vi samlas kl 16,30 på Strömvallen.

Kallade från grupp B & C är:

Nellie, Filippa, Emma N, Tyra H, Moa La, Vira, Moa H, Tyra S, Maja S, Maja G, Moa Li, Milla & Donja.

Återkom med eventuella återbud snarast möjligt till Putte, 070 - 6499040.

Medtag sedvanlig utrustning samt ett fantastiskt HUMÖR & en underbar ATTITYD.

Ledarna //
gm Putte

Match borta mot Huge sön den 26/6
2016-06-22 09:20
Hej.

På söndag har vi borta match mot Huge, samling 10,00 och matchstart är 11,00.

Kallade ur grupp A & D är:

Tindra, Bella, Märtha He, Meja W, Tiffany, Emilia, Emma S, Ida, Stina & Nathalie.

Eftersom det är långhelg är det otroligt viktigt att ni återkommer med eventuell frånvaro till mig snarast möjligt, 070 - 6499040.

Ta med sedvanlig utrustning och ett fantastiskt ENGAGEMANG och en grym ATTITYD.

Ledarna//
gm Putte