Våra Sponsorer
Välkommen till Gefle IF F14 (Flickor-03)

Domarutbildning
2017-03-14 18:50
Till våren kommer tjejerna i laget att erbjudas domarutbildning från Gefle IF.

Redan nu har jag fått i uppdrag att ta reda på vilka som är intresserade i vårt lag.

De tjejer som vill gå domarutbildning skickar ett sms till mig på 070-9104676

Jag har inte mer information i nuläget, men återkommer så snart jag vet mer till de som visat intresse.

//Linda

Nya träningstider fr.o.m v 11
2017-03-09 09:14
Hej.

Från och med nästa vecka (v 11) har vi nya tider igen, detta är inte något vi rår över utan förbundet/Gefle IF förser oss med detta. Min gissning är att dessa tider gäller en bit in i april då ordinarie säsong drar igång och vi förmodligen får nya tider igen.

Vi kommer att köra enligt nedan fram tills dess:

Tisdagar 18 - 19 ute på Sörby IP
Onsdagar 16,30 - 17,30 inne på Sörby IP
Fredagar 17 - 18 ute på Sörby IP

Viktigt är att när vi tränar UTE, samlas vi 15 min före i ett omklädningsrum för genomgång av träning, detta gör vi för att vinna tid ute på planen då vi endast har 60 min att tillgå.

Eftersom jag går in i en hektisk period med mitt jobb har jag inte kunnat garantera 3 ggr närvaro/vecka för träning utan jag och även Henke kommer i första hand vara på plats tisdagar och onsdagar. På fredagar kommer Stefan leda träningarna och här kommer han att fokusera mycket på individuell träning med teknik/första touch/avslut mm vilket är mycket nyttigt för våra tjejer. Glädjande är också att Janne kommer att köra MV träning på fredagar, en hel timme med bara MV träning/vecka är en fantastisk möjlighet vi har i vårt lag och som vi naturligtvis är glada för.

Har ni frågor hör ni som vanligt av er till mig, Putte. 070 - 6499040.

Mvh//
Tränarna gm Putte
Förstärkning i ledarstaben
2017-03-03 09:31
Hej på er alla.

Hoppas sportlovet löper på och att många av er njuter av lite ledighet. Efter en resultat mässigt tung futsal helg har även vi ledare passat på att vila denna vecka för att åter starta upp starka framöver.

När Janne meddelade att han trappar ner sitt engagemang som ledare och enbart kör vidare som målvakts coach har vi känt oss lite tunna på coach sidan, att enbart köra med mig och Henke har fungerat nu men kommer inte vara hållbart framöver.

Glädjande är därför att Stefan Holgersson nu har meddelat mig att han har tid att hjälpa till som ledare/coach x antal gånger/vecka vilket kommer underlätta för alla. Kul att Stefan har fått tiden men framför allt intresset/lusten att hoppa på tåget igen.

Ledarstaben hälsar Stefan välkommen.

Har någon några funderingar gällande detta kontaktar ni mig, 070 - 6499040.

Putte
Sportlov...
2017-02-24 11:23
Hej!

Nästa vecka, på sportlovet, har vi ingen fotbollsträning.

Vi ses igen vecka 10
6/3 Måndag 17:00-18:00 - Träning inomhus på Fridhemsskolan
8/3 Onsdag 16:30-17:30 - Träning inomhus i Fotbollshallen

Från vecka 11 är det sagt att det kommer nya träningstider, återkommer när vi får besked från Gefle IF.

Trevlig helg!

//Putte via Linda
Laguttagning Futsal 25/2
2017-02-21 14:22

Här kommer information om vilka som vilar under matcherna under finalspelet på Lördag 25/2.

Det är anpassat efter att alla som tränat mer än 80 % av träningarna spelar alla fem matcherna, tränat mellan 60-80% spelar fyra matcher och dom som tränat mellan 25-60% spelar tre matcher. Träningsnärvaron är beräknad mellan förra Futsalsammandraget tills nu.

Nedan visas vilka som vilar vilka matcher,

Match 1 vilar Emma N, Tindra och Thyra S

Match 2 vilar Moa H, Bella och Agnes