Våra Sponsorer
Välkommen till Gefle IF F13 (Flickor-03)

Match Gefle IF - Norrham 29/8
2016-08-26 16:34
Hej!

På måndag 29/8 har vi seriematch hemma mot Norrham, matchen startar 17:30.
Samling på Strömvallen 16:30

Kallade är: Anita, Nellie, Filippa, Emma N, Tyra H, Moa La, Vira, Moa H, Thyra S, Maja S, Maja G och Milla

Eventuella återbud meddelas till Putte omgående på 070-6499040.

Medtag fotbollsutrustning, en fantastisk inställning och ett otroligt jävlar anamma.

//Ledarna

Toppning?
2016-08-15 22:50
Hej på er föräldrar.

Då var vårsäsongen klar (känns konstigt när det är mitten på augusti) och vi har båda våra lag klara på den övre halvan.

Prestationen våra lag har gjort för att lyckas med det är enormt och jag är mycket imponerad över era tjejers prestationer, inställning och attityd, inte i alla men många lägen.

Vi har fortfarande otroligt mycket kvar att lära, utveckla och framför allt förstå i spelet fotboll med allt vad det nu innebär.

Stort tack så här långt för ALLAS engagemang och att vi får låna era underbara tjejer.

Tyvärr så har myntet alltid två sidor och även i detta fall då vi har fått kritik från x-antal föräldrar på slutet gällande vår matchning och även beslutet att ta in fler spelare för att höja kvaliteten på spelet (inte laget) har inneburit åsikter.

Man skall vara lyhörd inför kritik och i detta fall är JAG också det.

Här vill jag vara tydlig:

Jag som ansvarig ledare för Gefle IF F03 toppar på något vis inte i matcherna, att man inte får exakt samma speltid (60-40, 40-60) kommer jag alltid ha överseende med då jag väger in kondition, träningsnärvaro, attityd, dagsform mm mm. Är man däremot nere och får 25-30 % speltid under en match har vi gjort något fel, där är jag ansvarig och det är mig ni skall kontakta. INGEN ANNAN.

Gällande diskussionen av att ta in extra spelare till matcherna är beslutet just nu ganska enkelt, ALLA tjejer är för dåligt tränade när det gäller kondition, man orkar inte spela det spelet JAG vill spela i dagsläget.
Eftersom jag är ansvarig är det också JAG som förmodligen har underskattat vikten av konditionsträning, men nu är det som det är och vi kommer köra vidare med extra inkallade spelare några matcher framöver.

Inkallade som extra vid återbud är också något som har kommit upp eftersom det inte blir rättvist. Detta är till stor del beroende på närvaro/avhopp i blocken inför match, vilket gör att man i vissa block aldrig behöver kalla in extra spelare och in andra block behövs ersättare hela tiden. Blocken kommer vi köra vidare med hela säsongen ut så detta problem kommer säkerligen fortgå.
Att vissa spelare (där ibland min dotter) procentuellt blir inkallad fler gånger beror 100 % på otroligt sena återbud till mig, inte ovanligt med återbud 22,00 - 23.00 kvällen innan match. På helger förekommer återbud samma dag upprepande gånger.

Har någon funderingar, förslag eller åsikter om ovanstående, utgår och förväntar jag mig en återkoppling till mig. Jag vill inte på något vis höra i efterhand att det förekommit snack bakom kulisserna och inte direkt till mig.

i övrigt hoppas jag på en fantastisk höst med era underbara tjejer och vi skall tillsammans göra allt för att fortsätta utvecklas och ha otroligt roligt tillsammans.

Ledarna //
gm Putte

Inställd träning imorgon måndag 15/8
2016-08-14 21:44
Hej.

Dessvärre måste vi ställa in träningen i morgon med denna korta varsel. Vi har kallat in extra spelare till matchen mot Norrham och många är borta. Därför känner vi att kvalitén på träningen inte lever upp till en bra nivå.

Istället får ni som vill gärna åka med ut och kolla på laget som möte Norrham, vi ledare ser till att lösa plats i bilar till de som är intresserad. Vi samlas 17,30 på Vifors, så uppskattad avfärd är ca 17,00.
Hör av er till Putte snarast möjligt om detta.

På tisdag kör vi som vanligt igen,
ledarna //gm Putte

Match mot Norrham 15/8
2016-08-13 14:23
Hejsan!

En lite sen kallelse, därav MYCKET viktigt att höra av sig vid återbud...

På måndag 15/8 har vi bortamatch mot Norrham kl 18:30
Samling: 17:30 på Vifors IP

Kallade är: Anita, Agnes, Emma S, Nellie, Märtha Ha, Emilia, Filippa, Emma N, Tyra H, Stina, Moa La, Vira, Ida

Eventuella återbud meddelas till Janne omgående på 070 - 3242787.

//Ledarna
Match mot Sandviken hemma sön 14/8
2016-08-09 23:25
Hej.

På söndag den 14/8 har vi hemmamatch mot Sandviken, matchen startar kl 14,00 på Kungsbäcks IP och vi samlas kl 13,00 på Strömvallen.

Kallade är: Anita, Thyra S, Nellie, Moa H, Vira, Tyra H, Emma N, Maja S, Filippa, Milla, Maja G, Moa La & Moa Li.

Eventuella återbud meddelas till Janne omgående, 070 - 3242787.

Medtag sedvanlig utrustning, en fantastisk inställning och ett otroligt jävlar anamma.

Ledarna //
gm Putte