Vi samarbetar med

Välkommen till KFUM Örebro Friidrott!

Våra träningsgrupper och våra aktiva tränar i Tybblelundshallen.

Information om hallens öppettider och tillgänglighet hittar du på www.tybblelundshallen.se

Världsungdomsspelen
2016-05-25 16:19
Nu finns anmälan till Världsungdomsspelen på anslagstavlan inne i hallen. Vi har fortfarande inget pris vad det kostar med boende/resa, vi återkommer. Boendet är i år uppdelat på Spar i Gårda och Spar i Majorna beroende på att bokningen av hotell nyss gjorts. Vi återkommer med hur vi organiserar resan och vilka som måste åka tidigare än bussen.
Anmälan till VU ska göras till oss på kansliet så vi kan samordna det mesta. Det är tillåtet med tre grenstarter per dag. Men det är tränarna som har ansvaret för att man inte tävlar för mycket i ansträngande grenar. Banorna på Ullevi är väldigt hårda och slitsamma. Tänk noga igenom hur du anmäler dej kolla också tidsprogrammet, det är visserligen från i fjol men brukar inte ändras i det stora hela. Anmälan måste vara inne senast den sjunde juni så vi hinner behandla den. Glöm inte att anteckna om du vill bo med truppen och/eller du vill åka buss. Vid frågor vänd dej till kansliet, du kan få besked direkt eller svar efter samråd på dina frågor.
Brons till klubbkamrat på orienterings-EM!
2016-05-24 21:08
Idag gratulerar vi vår egen Martin Regborn som tagit ett fantastiskt EM-brons på långdistansen på orienterings-EM i Jesenik i Tjeckien. Martin skrällde redan i lördags med att komma fyra på specialdistansen sprint.

Martin, som är en dedikerad och hänsynslös löpare har gjort stora framsteg med Mikael Kroons hjälp under de senaste åren.  Han har satsat särskilt på sprint vilket gjorde det lite överraskande när han efter väl löpta EM-uttagningar blev uttagen att även springa långdistansen. Att han sedan även går och tar en medalj på långdistansen är inget annat än en superskräll!

Senare i sommar stundar ett hemma-VM i Strömstad för Martin som förhoppningsvis kan ta med sig de fantastiska resultaten från Tjeckien in i framtiden både i skogen och på löparbanan.

När det kommer till friidrotten tävlar Martin för oss i terränglöpning och de längre distanserna. Under ISM 2016 var han 5:a på 3000m med tiden 8:15:81. Under våren har han bland annat slagit personligt rekord på 10km landsväg, med tiden 30:29.

Stort grattis och lycka till närmast på stafetten i helgen!
TYBBLELUNDSHALLEN STÄNGD
2016-05-24 08:39
Tybblelundshallen  är stängd den 9:e juni mellan klockan 14.00 - 16.00 för besiktning av redskapen i hallen.

Hallkommittén.
Seriematchen info
2016-05-16 14:07
Den 22e maj klockan 07.20 är det samling vid tybblelundshallen och 07.30 reser vi mot Gunder Hägg stadion i Gävle för seriematch för män i Division 1. Första start är beräknad till 12.00. Supporters och tränare till aktiva är självfallet välkomna att åka med i bussen och det bjuds på mat till samtliga från klubben! Pga av skador och andra förhinder har vi fått kompromissa lite med sprint och stafett men vi har en representant i samtliga grenar och det ser ut att var...a ett riktigt starkt lag!
Nyheter från våra grupper
Tybblelundshallen, 24/05 09:23