Vi erbjuder - Superkul fritid!
2016-08-17 13:31

Bli ledare för våra minsta ”kids” födda -08, -09, -10 och yngre.

Verksamheten för våra yngsta ”kids” bedrivs runt om i Malmö för både tjejer och killar. I dagsläget är vi igång i följande stadsdelar och hallar Limhamn – Glasbrukets SPH(ny hall), Linnéskolans Gymnastikhall. Slottsstaden – Slottsstadens SPH. Västra Hamnen – Stapelbäddens SPH(ny hall). Varje grupp träffas en gång i veckan där du som ledare/tränare arrangerar olika rörelseaktiviteter skapat utifrån egen kreativitet fylld med energi och glädje.

I dessa åldrarna strävar IFK Malmö Handboll att ge barnen mycket lek - glädje – kamratskap samt det absolut viktigaste att ha roligt tillsammans.

Med både bollar och utan skall barnen få testa många roliga aktiviteter som skapar fortsatt nyfikenhet för idrottsliga utmaningar.

Som ledare/tränare får du uppbackning från föreningen med en introduktion och material på olika övningar.

I höst kan du gå baskursen - som är första ledarutbildningen inom Svensk handboll.

Vill du och en kamrat ta en träningsgrupp - anmäl er tillsammans.

Vi garanterar god kamratskap och uppbackning från föreningen samt att uppdraget både är roligt och personlighetsutvecklande!

Anmäl ditt intresse direkt till kansliet@ifkmalmohandboll.se för ett personligt möte!

Frågor ring Robert Andersson 0736-220850 eller Oliver Quist 0709-101215.

Äntligen!
2016-08-15 20:00
Idag, den 15 augusti, klockan 17:00, var en smått historisk dag för IFK Malmö Handboll: vi tog vår nya "hemmahall" i besittning!
Så från och med idag, har vi en hall där vi kan ha träningar för våra träningsgrupper samt att vi nu kan spela i princip alla våra hemmamatcher för både klisterlag, lag som inte använder klister och sammandragen för våra yngsta medlemmar, på ett och samma ställe!

Hallen heter  "Stapelbäddens Idrottshall" och ligger på Östra Varvsgatan 3 i Västra Hamnen. Det är alldeles i närheten av ICA Maxi, Västra Hamnen.

Det känns verkligen bra att vi efter nästan två år i "ingenmansland" nu har en "egen" hall!

Grattis Tilde!
2016-08-15 10:55
Tilde Holst är nu uttagen till att representera Skåne i "Sverige Cupen"!

Stort grattis och kör hårt!
Tränare & ledare: Inbjudan till "Kick off" inför säsong 16/17
2016-08-12 09:49
En ny säsong står inför dörren och vi bjuder in dig till en "Kick off" inför säsongen 16/17!

Datum: Onsdagen den 31 augusti
Tid: 17:45 — 20:30
Plats: meddelas senare

Vi bjuder på fika.

Förhinder skall meddelas via mail: kansliet@ifkmalmohandboll.se senast 24 augusti.

Varmt välkommen!

Styrelen
Malmö Triathlon upplevelse från en sann "Gul Kamrat"!!
2016-08-08 21:06
Den unika känslan att vara gul

Igår testade jag mina förmågor att kombinera tre sporter inom en och samma tävling; Malmö triatlon - sprint. Det var en utmaning som hette duga, men med härlig publiksupport så gick det hela vägen.

Självfallet valde jag att ikläda mig IFK Malmös tröja och reaktionerna lät inte vänta på sig. Två härliga IFK tjejer jobbade som fuktionärer och så fort de fick se tröjan så reagerade de och hejade på IFK. Nästa gång jag kom dit så kände de även igen mig.

När jag växlade från cykel till löpning så var det någon som skrek "du har fel tröja" varpå jag resolut skrek "neeeeej". Skratten hördes högt. och jag fyllde i med en "Heja Di Gule". Slutkommentaren från någon i publiken var "Ja vill du ha det jobbigt så".

När jag cyklade förbi ännu en funktionär som jag kände igen, Dalhems Ulf Ohlsson, så skrek jag "Hej Ulf". Då började han prata högt inför publiken att "jag känner ingen gul triatlonist". Min fästmö stod precis intill och frågade om hon kände Joakim Björkman och då trillade poletten ner.

Malmö triatlon var supertrevligt och jag tänker göra det nästa år igen. Då hoppas jag få med mig fler gula. Till dess ska jag även prova på och träna inför det hela :D

Hilsen från den evigt gule Joakim Björkman

Välkommen, Oliver!
2016-08-02 13:31
Från och med augusti har IFK Malmö Handboll anställt Oliver Quist på deltid. Oliver skriver:

"Hej allihopa!

För er som inte vet, heter jag Oliver Quist, 23 år och kommer från Eslöv.
Jag har tidigare spelat handboll i Eslövs HF och H43, men fick sluta pga skada...
I dagsläget är jag förbundsdomare i handboll. Jag har varit tränare i Eslövs HF och här i IFK Malmö Handboll och har genomgått Basutbildning, Tränarskola 1 & 2.
Den 1 augusti började jag min anställning hos IFK Malmö Handboll och jag är jätte glad och tacksam för att jag fått denna möjlighet!

Jag kommer vara huvudansvarig/instruktör på handbollsprofilen, Malmö Idrottsgrundskola, samt jobba med olika träningsgrupper inom föreningen.

Jag ser redan fram emot att få jobba med er allihop!

Har ni några frågor/funderingar tveka då inte att kontakta mig.

Oliver Quist

oliver.quist@ifkmalmohandboll.se