Besök gärna våra huvudsponsorer!
och vår samarbetspartner för lagförsäljning

eller varför inte göra dina inköp genom
Alla 09:or-Välkommen på Innefotboll en gång i veckan!
2016-11-07 12:59

a)      Ja, då var Knatteskolan över! Varje måndag spelar vi fotboll i Norrängsgården! Som vanligt mycket fart, matcher och roliga övningar som förhoppningsvis spär på killarnas lust att spela fotboll överallt!

Vi kommer att köra i Norrängsgårdens hall kl 1600-1700, dvs en tid som vi hoppas är vänlig för barnen och låt oss även hoppas att hämtning/lämning kan fungera gm samåkning!

Vi kör därefter varje måndag tom mars, med uppehåll för de olika loven. Undertecknad kommer att vara tränare tillsammans med Said som gradvis kommer att ta över det fulla ansvaret för laget SIF p09, när den ordinarie säsongen börjar igen i april.

Avgiften är 1100 kronor och Ni anmäler Era killar på länken  Innefotboll

Pojkar o flickor 10-11-Välkommen till Vinterknatteskolan inomhus!
2016-11-07 12:52

Hej,

Ja, då var alltså den vanliga Knatteskolan slut, och även denna säsong blev fylld av mycket glädje och lek och spel med bollen. Kanske börjar nu en vintersäsong fylld av andra roliga sporter, vilket vi vill uppmuntra!

Men vi vill också erbjuda alla "Grodor" och "Spindlar" att varannan måndag kl 16-17 komma och spela inomhusfotboll.

Garanterat fartfyllt och roligt, det är bara att komma o vara glad! Vi startar måndagen den 31 oktober i Norrängsgårdens inomhushall. Vi håller på November- mars med uppehåll för loven däremellan. I april börjar sedan den ordinarie säsongen

Ni anmäler er på nedan länk: Vinterknatteskolan Stocksunds iF

Född 2009-2011 och vill spela fotboll! Välkommen till Knatteskolan! Anmäl Dig här!
2016-04-20 21:18

Fortfarande pågå vår Knatteskola  på Stockan. Det är en fortsättning för alla som började på våren, men du är också välkommen om du inte varit med förut! Välkomna alla flickor och pojkar födda -09, -10 och -11 att vara med i vår Knatteskola. För många är det såväl en fortsättning som början på något nytt! Det spelar ingen roll – alla är välkomna att deltaga på sina egna villkor! Vi blandar lek med allvar och träningar med lättsamma matcher.Med glädje skapas prestation som ger framgång i livet. Varje tillfälle med SIF:s Knatteskola skall vara ett positivt minne. Såklart får du tröja, drickaflaska och en fotboll att ta med dig hem. Är du född 2009, blir Ödlorna din symbol och märke på tröjan, är de född 2010, blir Grodorna din symbol och är du född 2011, blir Drakarna din symbol. Vi kör varje lördag till sommarlovet och fortsätter efter sommaren fram till mitten av oktober. Du anmäler dig till Knatteskolan på denna länk:

Ja, jag anmäler mig till Stocksunds IF:s Knatteskola 2016

Förälder-anmäl dig som ledare!

Till Knatteskolan söker vi även föräldrar som ledare! Du genomgår en mindre utbildning och tar del av olika övningar. Om du är intresserad, anmäler du dig här Ja, jag vill delta som ledare i Knatteskolan

Frågor: Tveka inte att kontalta Christian Ljungdahl, som ansvarar för Knatteskolan!

Knatteskolan@stocksundsif.se

Vill du redan nu ha mer info, vv kontakta Christian Ljungdahl på tel 0707625745 eller knatteskolan@stocksundsif.se
F03, 11/11 12:42
P05, 10/11 19:37