Besök gärna våra huvudsponsorer!
och vår samarbetspartner för lagförsäljning

eller varför inte göra dina inköp genom
Välkommen till Stockancupen 20-21 augusti!
2016-05-21 12:15

Välkomna till Stocksund och Stockancupen den 21-21 augusti, dvs precis innan höstsäsongen och skolorna drar igång!  En cup i nivå LÄTT som vänder sig till alla breddlag i Stockholmsområdet. Här nedan följer turneringsinfo samt hur man anmäler sig

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20 augusti: 7-manna pojkar och flickor 2005-2006 (Lätt)

-Här får alla medalj och vi utser efter slutspel en vinnare

21 augusti: 5-manna pojkar och flickor 2007-2008(Lätt)

-I denna klass är alla vinnare och får pokal och medalj!!

OBS! I respektive årsklass ingår endast lag som är födda detta år! Respektera nivån LÄTT på turneringen så att vi får många roliga och jämna matcher. Dvs spetsa inte era lag för att vinna turneringen, den största vinsten är alla lag och spelare är delaktiga och de uppnår vi genom jämna matcher! Alla deltagande lag spelar minst 4 matcher.

Vi börjar kl 0830 varje dag med en ingångsceremoni med alla lag. Sedan spelar vi fotboll fram till 16-17-tiden och avslutar med en medaljceremoni för alla

-Kostnad: 5-manna: 1100 kr/lag 7-manna: 1400 kr/lag

-Anmälan: Gå in på http://www.cupmate.nu/cup/stockan-cup och anmäl! Anmälan är definitiv när anmälningsavgiften betalats in på Stocksunds IF bankgiro 585-9764. Sista anmälningsdag 13 juli

Hjärtligt välkomna!

Välkommen till SIF:s sommarcamper v25 o v33!!
2016-04-30 09:01
Just det, även i år ska vi erbjuda kanonroliga sommarläger på Stockan för alla våra stjärnor, killar och tjejer födda 2004-2008!

Vecka 25(20-23 jun) och vecka 33(15-19 aug) äger camperna rum och från nu går det bra att anmäla sig nedan. Målet är som vanligt att hela vårt gäng ska tycka det är roligare med fotboll efter lägret än före. Vår huvudtränare Said leder lägret tillsammans med hjälptränare från FC Djursholm.

Vi kommer varje dag att boka in pass som inte bara har med fotboll att göra, för att få variation!! Vi delar in barnen i äldre och yngre grupper!

Självklart ingår (en god) lunch och för  och eftermiddagsmellis! Vi avslutar varje dag med matcher, vad annars!!

Sista dagen avslutas traditionsenligt med föräldramatcher och diplomutdelning.

Du anmäler dig till lägret vecka 25, klicka på

Anmälan sommarcamp vecka 25

Kostnaden är 1900 kr(mån-tors).

Du anmäler dig till lägret vecka 33 på

Anmälan SIF Sommarcamp v 33

Kostnaden ä 2300 kr

Anmälningsavgift om 500 kr betalas vid anmälan, resterande belopp faktureras.

Har du frågor, hör av dig!

Christian.Ljungdahl@sweco.se

Född 2009-2011 och vill spela fotboll! 16 april börjar Knatteskolan! Anmäl Dig här!
2016-04-20 21:18

Lördagen den 16 april kl 0930 börjar vi vårsäsongen på Stockan med att välkomna alla flickor och pojkar födda -09, -10 och -11 att vara med i vår Knatteskola. För många blir det såväl en fortsättning som början på något nytt! Det spelar ingen roll – alla är välkomna att deltaga på sina egna villkor! Vi blandar lek med allvar och träningar med lättsamma matcher.Med glädje skapas prestation som ger framgång i livet. Varje tillfälle med SIF:s Knatteskola skall vara ett positivt minne. Såklart får du tröja, drickaflaska och en fotboll att ta med dig hem. Är du född 2009, blir Ödlorna din symbol och märke på tröjan, är de född 2010, blir Grodorna din symbol och är du född 2011, blir Drakarna din symbol. Vi kör varje lördag till sommarlovet och fortsätter efter sommaren fram till mitten av oktober. Du anmäler dig till Knatteskolan på denna länk:

Ja, jag anmäler mig till Stocksunds IF:s Knatteskola 2016

Kanske vill du bara testa 1-2 ggr utan kostnad. Då anmäler du dig här:

Ja, vi vill börja med att testa kostnadsfritt!

Förälder-anmäl dig som ledare!

Till Knatteskolan söker vi även föräldrar som ledare! Du genomgår en mindre utbildning och tar del av olika övningar. Om du är intresserad, anmäler du dig här Ja, jag vill delta som ledare i Knatteskolan

Frågor: Tveka inte att kontalta Christian Ljungdahl, som ansvarar för Knatteskolan!

Knatteskolan@stocksundsif.se

Vill du redan nu ha mer info, vv kontakta Christian Ljungdahl på tel 0707625745 eller knatteskolan@stocksundsif.se
Höstlägret-vilken lyx!
2015-10-23 13:43

När säsongen egentligen är slut för många... de flesta har rest bort...  Stockan är ganska tom...Det är inte så många som på sommarlägret..inte så många kompisar från laget är med...äldre o yngre måste vara med varandra. Men det blir guld!! Blå himmel, skinande sol, träden i höstskrud. Och 15-20 killar o tjejer som hade vår nye tränare Said och Hedda för sig själva i 3 dagar. Högt tempo, gemenskap och riktigt god mat till råga på allt. Att också komma förbi en timme och bara titta på, är den högre graden av lyx!