Stocksunds IF
Välkommen till SIF:s sommarcamper v 25 o v 33!
2017-05-03 22:42
Just det, även i år ska vi erbjuda kanonroliga sommarläger på Stockan för alla våra stjärnor, killar och tjejer födda 2004-05(Äldre) samt 2008-09(Yngre)

Vecka 25(19-22 jun) och vecka 33(14-18 aug) äger camperna rum och från nu går det bra att anmäla sig nedan. Målet är som vanligt att hela vårt gäng ska tycka det är roligare med fotboll efter lägret än före. Vår huvudtränare Said leder lägret!

Vi kommer varje dag att boka in pass som inte bara har med fotboll att göra, för att få variation!! Vi delar in barnen i äldre och yngre grupper!

Självklart ingår (en god) lunch och för  och eftermiddagsmellis! Vi avslutar varje dag med matcher, vad annars!!

Sista dagen avslutas traditionsenligt med föräldramatcher och diplomutdelning.

Du anmäler dig till lägret vecka 25, klicka på

Sommarcamp v 25

Kostnaden är

2 dagar 1000 kr

3 dagar 1450 kr

4 dagar 1900 kr

Du anmäler dig till lägret vecka 33 på

Sommarcamp v 33

Kostnaden är

3 dagar 1450 kr

4 dagar 1900 kr

5 dagar 2300 kr

Har du frågor, hör av dig!

Christian.Ljungdahl@sweco.se

Stocksunds IF - Vad står vi för
2017-04-13 14:53

Stocksunds IF är en breddklubb. Vårt övergripande mål är att så många barn som möjligt i Stocksund ska vilja spela fotboll så länge som möjligt. Oavsett vilken nivå man befinner sig på. Inom varje årgång finns det ETT lag, dit alla är välkomna. Att vinna är kul, men den största vinsten är att känna delaktighet och vara med i upp- och nedgång. Därför har vi ingen nivåindelning, därför gäller lika speltid gäller för alla och vi tillämpar inga toppningar. Vi är ETT lag!

Våra träningar är öppna, dvs du väljer själv hur mycket du vill träna(1- 3 ggr per vecka april-nov, samt samt 1-2 ggr/vecka jan-mars). Vi uppmuntrar att du även håller på med andra sporter!

För att få veta mer om hur vi bedriver vår verksamhet ber vi dig ta del av vår Handledarbok som du hittar via denna länk http://www.sportadmin.se/hemsida/docs/323/6853/Handledarbok%20SIF%202015.pdf.

Som enda fotbollsförening i Stocksund och Djursholm, följer vi fullt ut Riksidrottsförbundets rekommendationer om barnidrott. Läs mer om vad det egentligen innebär under http://www.sportadmin.se/hemsida/sida/?ID=66741.

Danderyds Ungdomsledarstipendium till Said! Stocksunds IF är oerhört stolta att ha Said Hossayn som chefstränare i klubben. Som ett bevis på Saids framgångar som tränare har Said erhållit Danderyds kommuns Ungdomsledarstipendium. Juryns motivering: "Said Hosayn utvecklar som ingen annan träningar med glädje och lekfullhet. Han har ett långsiktigt engagemang i lagens utveckling och kommer mycket väl förberedd till samtliga träningstillfällen. Said har också en lika sällsynt som uppskattad förmåga att se alla barn och ungdomar oavsett färdighetsnivå, vilket gör att fler barn väljer att bli kvar i klubben och utvecklas tillsammans med sitt lag."

HUVUDSPONSORER
STÖTTA STOCKSUNDS IF