Järla IF FK Sicklaöns största fotbollsklubb
Hej och välkommen till Järla IF Fotboll.

I toppmenyn hittar ni våra lag, fotbollskolor, turneringar.
I vänstermenyn hittar ni mer information om oss.

Varmt välkommen till Järla IF FK, här skapas historia sedan 1914!
Kom och se Järlas herrar ta emot FC Krukan!
2017-05-22 12:13
Mitt-i-veckan match mot FC Krukan på Nacka IP tisdag 20.00. Kom och se våra herrar genom 4:an

Lär känna Järlas Seniorer!
2017-05-15 08:44
Järlas herrlag presenterar sig i en serie där du får chansen och lära känna våra seniorer.

Shahriy Mumand och Erik Holmgren var först ut följt av David Magnusson, William Köhler, Adam Silow och Christer Fagerström.

Nu står våra tränare på tur!

In och kika på intervjuerna och truppen.
Kom gärna upp och kolla på vår nästa hemmamatch tisdagen den 23 maj klockan 20.00.

Följ oss på Instagram: jarlafotboll_herr

Lär känna Järlas Seniorer!
2017-05-02 10:34

Under ett antal veckor kommer herrarna presentera sitt lag. Under första veckan presenteras Shahriy Mumand och Erik Holmgren.
Läs mer genom denna länk!
Fatta, ni gör ett fantastiskt arbete men är du en förälder som behöver tagga ner?
2017-04-21 08:27
Idrotten är en viktig del av livet för många barn och ungdomar. Men varje dag slutar barn att idrotta på grund av vuxnas beteende runt deras träning och tävlingar. Stockholmsförbunden inom fotboll, innebandy, basket och handboll släpper tillsammans med Stockholms Idrottsförbund en film om barns idrott.

Varje dag släcks idrottsintresset för barn i hela Sverige – även i Stockholm, på grund av vuxnas beteende och agerande runt deras träning och tävling.
Så många som var femte barn upplever för hård press från föräldrar, tränare och andra vuxna. Därför lanserar nu distriktsförbunden i Stockholm inom handboll, innebandy, basket och fotboll ett gemensamt manifest, en film, tillsammans med Stockholms Idrottsförbund – för ökad medvetenhet och för att skapa förändring.

Ofta upplever inte föräldrarna att de pressar sina barn för hårt, men var femte barn känner hård press från föräldrar, tränare och andra vuxna.

I Järla är vi mån om era barn och er föräldrar. Vi vill att så många ska hålla på så länge som möjligt.

Är du en förälder som behöver tagga ner? Gör testet via denna sida.

Ni gör ett fantastiskt arbete med bra saker, fortsätt med det!

Vi ses på IP!
/Järla IF FK

Välkommen till Landslagets fotbollsskola!
2017-04-20 09:34

För trettonde året i rad arrangerar Järla IF FK fotbollsskola under sommarlovets första vecka.
Även du som slutar skolan någon dag senare är välkommen mot reducerat pris.

Torsdagen 15 juni – Onsdagen 21 juni 09.00-16.00 med uppehåll för lördag och söndag.

Sommarfotbollsskolan sker i samarbete med Intersport, Adidas och Svenska Fotbollförbundet.

Fotbollsskolan riktar sig till barn mellan 7 och 12 år (födda 2010 – 2005) och är öppet till alla oavsett förening.

Verksamheten pågår torsdag-fredag samt Måndag-Onsdag 09.00 – 16.00 och vi kommer att ha ledare på plats mellan kl. 08.45 – 16.15.
Det kommer finnas möjlighet att äta frukost på plats mellan 08.00-08.30 mot en avgift. Anmälan till det kommer separat.

Ledare är i år liksom tidigare år klubbens egna ungdomsspelare.

Priset är 1700 kr och för detta får du förutom en rolig fotbollsvecka, en T-shirt, en vattenflaska och en egen fotboll samt lunch och mellanmål.

Våra resurser är begränsade och vi kan tyvärr inte ta hand om allvarliga matallergier. Kontakta oss om du har frågor om det.

För information kontakta oss på:
kansli@jarlaif.se

med "LFS" eller "Landslagets fotbollskola" i ämnesraden

Avgiften ska betalas till Järla IF plusgirokonto 58988-7 eller
Swisha på 123 225 529-7 (Bokningsnummer eller barnets namn ska anges)

Det är viktigt att inte glömma bokningsnummer eller namn vid betalning

Anmälan är bindande men avbokningar kan göras fram till den 15 maj

Anmälan sker genom denna länk!

Välkomna!

P05, 26/05 11:07