Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar
Järla IF FK Sicklaöns största fotbollsklubb
Hej och välkommen till Järla IF Fotboll.

I toppmenyn hittar ni våra lag, fotbollskolor, turneringar.
I vänstermenyn hittar ni mer information om oss.

Varmt välkommen till Järla IF FK, här skapas historia sedan 1914!
Resultat av kundkortskvällen!
2016-12-15 09:49

Torsdagen 8 december var det kundkortskväll på ICA Maxi. Insamling av kundkvitton resulterade i 14 068:- till Järla!


Tack till er som handlade denna kväll och tack till

Ellinor Myrberg, Tindra Gustafsson från F04 & Alexander Weidenby och Willmer Vanhainen från P04 som representerade på plats.


Föreningskassen delades även ut, Järla IF FK del är 28.200:-!
Tack till ICAs kunder som väljer denna kasse.

 

Glöm inte att koppla ert ICA kort till Järla IF FK.
Förändringar i klubbledningen
2016-11-24 10:41
Förändringar i klubbledningen

I samband med helgens ledardag och extra årsmöte meddelade klubbens ordförande Rickard Waldenström att han efter åtta år vid rodret nu väljer att lämna styrelsen. Därmed avgår han också som ordförande.


Järla IF FK vill tacka Rickard för allt han gjort för klubben. Han är en av föreningens verkliga eldsjälar som varit klubben trogen ända sedan han som knattespelare tog sina första stapplande steg på fotbollsplan, och vi har honom att tacka för mer än det går att förstå.


Vi respekterar Rickards beslut men är ändå glada över att han inte helt försvinner från Nacka IP och Järla. Han kommer tills vidare att fortsätta ansvara för bland annat herrlaget.


Fram tills årsmötet i mars övertar vice ordförande Camilla Norström klubban.

/Styrelsen
Yrvädret drar vidare
2016-10-25 14:53
Hon kom som ett yrväder en augustigryning 2004 och hade en massa idéer om hur verksamheten i Järla kunde göras annorlunda. Om fotboll för alla, lika villkor för tjejer och killar, att ledare behövde utbildas och inte bara kunde lita på erfarenheter från sina egna ungdomsår inom idrotten. Hon var inte obekant för föreningen – innan hon blev anställd hade hon varit aktiv som ledare och även suttit i styrelsen ett par år. 

Med Catharina som föreningskonsulent blev Järla lite bättre och modernare. Vissa av hennes initiativ – som Ledarakademien – lyftes fram av Stockholms fotbollsförbund som inspirerande exempel för andra klubbar. Men jobbet som föreningskonsulent handlar inte bara om utveckling, utan än mer om att hålla den dagliga verksamheten rullande, planera träningstider, arrangera cuper, ansvara för försäljning och kafeteria, svara på frågor från ledare och föräldrar. Catharina har oförtruten funnits där för oss alla, på dagtid och kanske lite för ofta även på kvällar och helger – i flera år som ensam anställd i en förening som vuxit så att det hörts vida omkring i Nacka hur det knakade. Under hennes tid som föreningskonsulent har klubbens medlemsantal fördubblats, vi har stolt firat vårt 100-årsjubileum och vi har byggt ett nytt stort och fint klubbhus. Nu slutar hon efter tolv år. Det kommer att bli mycket tomt där utan henne.

Tack för fantastiska år och stort lycka till i framtiden, Catharina!


önskar Rickard Waldenström, ordförande tillsammans med Järlas styrelse

 

Hösten är här och butiken Stadium i Sickla är beredd
2016-10-25 12:41
Först till kvarn på Järlas höstprodukter. Kom ihåg att ange Järla i kassan om ni inte har knutit ert Stadium-kort till Järlas som förening.
Föreningen får kick-back på era inköp i butik! Tack för er hjälp att få möjlighet att köpa in fler bollar nästa år.
Nyheter från våra lag