Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar
Järla IF FK Sicklaöns största fotbollsklubb
Föreningens ledord Bredd - Utveckling - Glädje - Engagemang
Hej och välkommen till Järla IF Fotboll.

I toppmenyn hittar ni våra lag, fotbollskolor, turneringar, stipendier och vårt jubileumsmagasin.

I vänstermenyn hittar ni mer information om oss.

Varmt välkommen till Järla IF FK, här skapas historia sedan 1914!
Järla till Dalecarlia
2016-06-29 14:50
annons NVP
Kl 17.30 onsdag 29 juni åker 163 personer från Järla till Borlänge och Dalecarlia Cup!
Vi spelar massa fotboll under torsdag till söndag och kommer att hålla Järlafanan högt.

Vi vill önska alla spelare och ledare stort lycka till!!!

Vi vill tacka alla våra DC-sponsorer - som hjälper oss att ta oss på bästa sätt till Borlänge!

Vi kommer att använda oss av följande #-taggar under vår Borlängevecka:
#JärlaTillDalecarlia
#bussenitopp
"Gör som Järla IF ! Välj Traveller Buss klimatkompenserade transporter - alla vinner på det!"

Vi kommer löpande lägga upp bilder på Instagram, Facebook och här på hemsidan. Så följ oss och heja från var du än är.
Instagram: jarlafotboll
Facebook: Järla IF FK Officiell
Gula Väggen säger TACK och HEJ för i år
2016-06-22 18:18
Årets fem dagars Landslagets Fotbollsskola avslutades i dag på Nacka IP.
Vi började de fem dagarna med regn och åter regn men avslutade med sol och lite mer sol.
Lägret avslutades med vattenkrig där ingen gick torrskodd hem.

TACK till alla underbara spelare för de här dagarna. TACK till alla fantastiska ungdomar som varit förbundskaptener!

NU är det sommar.

Landslagets Fotbollsskola 2016 nu igång
2016-06-16 22:15
Idag den 16 juni drog Landslagets Fotbollsskola igång för 12 året i rad. 176 fantastiska spelare och 34 härliga förbundskaptener.
Vill ni följa äventyret kan ni göra det här på vår hemsida men också på Facebook Järla IF fotboll officiell eller på Instagram Järlafotboll.

En Supporters möjlighet till att stötta Järla IF FK
2016-06-02 09:48
Ett STORT tack till DIG som stöttar Järlas verksamhet som sponsor, supporter, ledare, styrelseledamot, kommittéledamot. Aktiv som vilande supporter är du viktig för vår verksamhet.

Som supporter kan DU göra det där lilla för matchen. Stå och heja fram laget, stötta ledarna på bästa sätt, ställa upp på föreningsuppdrag, #-tagga dina inlägg för att sprida det positiva i Järla (#järlafotboll) i sociala media,  men också stötta genom att koppla ihop de eventuella kort du har på Ica och Stadium till Stötta Järla.
Det är bara några knapptryckningar bort.

Koppla ditt Icakort - Järla får en bonus 1% (du mister inte din bonus) på varje köp du gör på Ica Maxi i Skvaltan (bra nu inför skolavslutningar och midsommar) (Ica-kortet är kopplat tills du får ett nytt från Ica, då måste du göra ny koppling)

Koppla ditt Stadiumkort - Järla får en bonus 3% (du mister inte din bonus) på varje köp du gör på alla Stadiumbutiker (Stadiumkorten måste kopplas varje år)

Så TACK för ditt stöd på alla sätt!
Unik första match för Järla DreamTeam
2016-05-30 18:18
Vår fantastiska verksamhet Dreamteam mötet Stuvsta IFs dreamteam i vackert väder u sin första match. På Nacks IP.
FANTASTISKT arbete från våra ledare och spelare som möjliggör detta!