Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar
Järla IF FK Sicklaöns största fotbollsklubb
Idag Onsdag är Älta IP stängd pga. pågående snöfall!
Hej och välkommen till Järla IF Fotboll.

I toppmenyn hittar ni våra lag, fotbollskolor, turneringar.
I vänstermenyn hittar ni mer information om oss.

Varmt välkommen till Järla IF FK, här skapas historia sedan 1914!
Kallelse årsmöte Järla IF 16/3 19.00!
2017-02-15 11:34
Dags för ordinarie årsmöte i klubbhuset kl 19.00

Utdrag från föreningens stadgar:  (Stadgar i sin helhet klicka här)

17 § Rösträtt samt yttrande- och förslagsrätt på årsmötet

Medlem som har betalat förfallna medlemsavgifter och under mötesåret fyller lägst 15 år har rösträtt på mötet.

Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud.

Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

Välkomna!

Du kan anmäla dig redan nu till årsmötet!!!  KLICKA HÄR och fyll i anmälningsformuläret
Rättelse ledarträff med Tommy Söderberg!
2017-02-15 10:04
Fel datum smög sig in gällande ledarträffen.
Tommy Söderberg gästar ledarträffen 18/2 enligt separat kallelse, och inget annat.
Tommy Söderberg gästar ledarträffen 18/2!
2017-02-13 08:34
Järla får besök av meriterade Tommy Söderberg.

Fotbollstränaren Tommy Söderberg besöker ledarträffen för att ge sin syn på fotboll, ledarskap och givetvis för att svara på era frågor.

Förutom flera uppdrag som klubbtränare så var Tommy med och ledde Sverige till VM 2002 och EM 2004. Under senare år har han varit med och lett U21-landslaget.

Vi smyger igång 08.45 med kaffe & macka för att starta upp 09.00.
Förutom Tommys föreläsning så kommer vi återkoppla workshop från ledardagen samt fånga upp aktuella frågor och funderingar.
Plats: Järla klubbhus!
Föranmälan krävs genom separat kallelse. Meddela kansliet om ni saknar kallese

Välkomna!

Information angående uppsättning av fotbollstält
2017-01-26 15:33
Information från kommunen!

Tyvärr tar arbetet med det nya fotbollstältet på Nacka IP längre tid än vad vi planerat.

Nacka kommun hade bedömt att ett fotbollstält över en av konstgräsplanerna på Nacka IP skulle kunna öppna under februari 2017. Tyvärr kommer öppnandet av det nya tältet att försenas ännu en gång.

Under arbetet med marken har det visat sig att det finns föroreningar i marken. Det var inget som man känt till innan. Nu behöver miljöproblemen hanteras och det är därför inte möjligt att få upp tältet denna vintersäsong. Kommunen kommer nu att arbeta för att allt ska bli klart och att tältet kan besiktigas och godkännas innan årets huvudsäsong startar.

Kommunen beklagar det som hänt och förstår om detta innebär besvär för alla föreningar och fotbollsintresserade ungdomar. Vi ber om er förståelse och hoppas komma till rätta med problem så snabbt det går. Kommunen arbetar nu för att kompensera förlorade träningstider för berörda föreningar på bästa möjliga vis.

Fotbollstälten kommer sedan att sättas upp den 1 november 2017. Tältet ska sedan vara på plats varje år mellan den 1 november och 31 mars. Både föreningar och skolor kommer då ha möjlighet att spela fotboll i det nya tältet. Där kommer det att alltid finnas en snöfri plan och en temperatur på minst tre plusgrader.

Har ni några synpunkter, förslag eller frågor kontakta kommunen per e-post  fritid@nacka.se

Resultat av kundkortskvällen!
2016-12-15 09:49

Torsdagen 8 december var det kundkortskväll på ICA Maxi. Insamling av kundkvitton resulterade i 14 068:- till Järla!

Tack till er som handlade denna kväll och tack till

Ellinor Myrberg, Tindra Gustafsson från F04 & Alexander Weidenby och Willmer Vanhainen från P04 som representerade på plats.

Föreningskassen delades även ut, Järla IF FK del är 28.200:-!
Tack till ICAs kunder som väljer denna kasse.

Glöm inte att koppla ert ICA kort till Järla IF FK.