Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar
Järla IF FK Sicklaöns största fotbollsklubb
Föreningens ledord Bredd - Utveckling - Glädje - Engagemang
Hej och välkommen till Järla IF Fotboll.

I toppmenyn hittar ni våra lag, fotbollskolor, turneringar, stipendier och vårt jubileumsmagasin.

I vänstermenyn hittar ni mer information om oss.

Varmt välkommen till Järla IF FK, här skapas historia sedan 1914!
2016-09-23 12:00
Järlas klubbhus och Nacka IP har blivit en säkrare plats. Livrustning AB har utrustat Järlas klubbhus med viktig första-hjälpen-utrustning. En hjärtstartare!

Vid behov så finns den i klubbhuset, direkt till vänster om entrén i serveringen, på väggen i ett grönt skåp. OM olyckan skulle vara framme så kan alla använda den, även om du inte gått D-HLR eller HLR utbildning. Hjärtstartaren är halvautomatisk och berättar för dig vad du ska göra. RING ALLTID 112 vid olycka!

OM olyckan är framme och klubbhuset är stängt finns hjärtstartare i Nacka Sportcentrum; vaktmästarreceptionen och simhallen.

1. Larma 112, Griffelvägen 13, Fotbollsplan, Nacka IP 1 eller 2, Skateboardparken

2. Starta HLR

3. Hjärtstartare finns i Järlas klubbhus, sportcentrums reception och simhallen.

4. Skicka löpare att hämta hjärtstartare

5. Fortsätt med HLR, be om hjälp att möta upp räddningstjänst,

TACK Livrustning AB för att ni gör Järlas klubbhus och Nacka IP en säkrare plats för alla besökare. Vi hoppas att vi ALDRIG behöver använda er utrustning!

Mer om vårt samarbete:

Vi har innan sommaren tillsammans med företaget Livrustning AB utrustat vårt klubbhus med en hjärtstartare. Under hösten så kommer 12 personer att utbildas i HLR med hjärtstartare men eftersom hjärtstartaren är halvautomatisk så kan man aldrig av misstag skicka ut ström, så vem som helst får använda hjärtstartaren vid behov. Hjärtstartaren finns i ett larmat väggskåp direkt innanför dörren till vänster i klubbhusets cafeteria.

För att se var din närmaste hjärtstartare finns så kan du ladda ner appen "Rädda Hjärtat" på din telefon. Klicka sedan på karta så kan du se om någon hjärtstartare finns i din närhet. Här ser du naturligtvis även vår nya hjärtstartare och dess placering.

Är du som Järlait intresserad av att skapa ett hjärtsäkert boende med hjärtstartare i din närhet och utbildade grannar. T ex om något allvarligt händer hemma hos er och ni larmar larmcentralen så kan er närmaste granne få ett larm från larmcentralen att något har hänt hos er. Klicka här för att läsa om upplägget för att skapa ett tryggt boende.

Om Livrustning

Livrustning AB erbjuder kundanpassade kurser inom HLR med hjärtstartare och Första Hjälpen och är leverantör av olika märken av hjärtstartare. Utrustningen kan köpas eller hyras.

Vi har kontor i Nacka men utbildningarna genomförs hos kunder över hela Sverige eller i Globenhälsans lokaler vid Globen i Stockholm

Våra fyra värdegrundsord
2016-09-21 12:00
BREDD - UTVECKLING - GLÄDJE - ENGAGEMANG

På föreningens årliga ledarmöte i november, 2015, fick styrelsen i uppdrag att damma av och grotta ner sig i föreningens värdegrundsord. Under ledardagen i november så hjälpte alla deltagare styrelsen genom workshops att ta reda på det som var viktigast och hur man såg och vilken betydelse orden hade för var och en.
Det här arbetet blev klart till årsmötet i mars där de presenterades för första gången.

Vi vill återigen lägga vikt vid vår viktiga värdegrund och att vi gör det här tillsammans.

Vi kommer därför under nästkommande fyra veckor presentera var och ett av de fyra värdegrundsorden som är de fyra pelarna för alla som är verksamma inom föreningen och representerar Järla på ett eller annat sätt. Så håll ögonen öppna och prata värdegrund med grannen till höger och vänster! Ta gärna en titta på den Röda Tråden som också är uppdaterad! Den hittar du genom att klicka här.
Tillsammans är vi starka.
Tillsammans är vi Järla!
Höstpremiär i knattefotbollen
2016-08-24 09:35
I sommarväder drog vi igång höstens knattefotboll.
Tisdagar har vi 09or och 10or som trixar med bollen. I gårdagens premiär var dom 163 tjejer och killar!

Onsdagar har vi bollek för de födda 2011.
Torsdagar en grupp för de födda 2010.

Läsa mer på om verksamheten kan du göra genom att klicka här.
Järla Football Camp Powered by Puma är igång
2016-08-17 10:34
Nu är vi igång med Football Camp som start på höstsäsongen!

30 härliga spelare på plats på Nacka IP för att ta del av teori, hur vi kan tänka som fotbollsspelare, vad är resultat och vad är prestation SAMT spelövningar.

Följ campens framfart genom att klicka HÄR.
13 - 15 år och sugen på fotboll
2016-08-01 12:04
den 16-19 augusti kör vi för tredje året i rad Järlas Fotballscamp powered by Puma.
I år har vi vår partner Puma med på ett helt nytt sätt och därav namnet på campen.

Vi kommer ha instruktörer som spelare i vårt dam och herrlag på plats under fyra dagar.
Gästinstruktörer kommer från Stockholms Fotbollsförbund, Djurgården Dam och våra egna a-lagstränare i dam respektive herrlag.

Missa inte chansen ANMÄL DIG NU! Läs mer och anmäl dig genom att klicka här!