Dam spelprogram
Dam tabell
Dam livescore
LB07 tjejer till U23 Landslaget
2017-05-24 11:52

Sofia Wännerdahl och Nellie Lilja är uttagna till U23 landslaget som spelar en turnering i Värmland. Sverige möter England den 6 juni, Norge den 9 juni och avslutar mot USA den 12 juni.

Vi gratulerar Sofia och Nellie och önskar er ett stort Lycka Till!

Seger mot Djurgården
2017-05-20 15:52

Härlig vinst mot Djurgården med 2-1 efter 1-0 i halvtid.

Vi gör en gedigen fotbollsmatch och tillät inte Djurgården att skapa många farligheter.

Vi kan ta ledningen med 1-0 efter en hörna där Michaela Johnsson kallt avslutar med att sätta bollen i målvaktens vänstra hörn.

Vi fortsätter att kontrollera matchen i andra halvlek och Cecilia Pedersen får krydda en jättefin insats med att dunka upp bollen i målvaktens högra kryss från 25 meter. Djurgården kan reducera med en kvart kvar. Vi håller oss kalla och släpper inte in Djurgården i matchen och kan vinna rättvist med 2-1.

En härlig insats av hela laget.

Förlust mot Eskilstuna
2017-05-13 17:52

Vi förlorade dagens match mot Eskilstuna med 3-0 efter att gästerna haft ledningen med 2-0 i halvtid.

Jag tycker att vi startade helt ok utan att skapa några jättechanser. Istället tar Eskilstuna över matchen och kan göra både 1-0 och 2-0.

Tyvärr tvingades vi till tre snabba byten då Nellie Lilja, Anna  Welin och Alice Magnusson alla blev skadade inom de 30 första minuterna.

Det störde oss givetvis och vi hittade aldrig tillbaka in i matchen.

Idag förlorade vi mot ett bättre lag.

Nu hoppas vi att Nellie, Anna och Alice inte är allvarligt skadade och att vi får se tjejerna på planen så snabbt som möjligt.

ikväll får vi deppa men redan imorgon ska vi skaka av oss förlusten och börja förbereda oss till nästa hemmamatch mot Djurgårdens IF FF lördag den 20 maj 13.00.