Våra Sponsorer

IDAG MÖTER VI SVENSKA MÄSTARNA STORVRETA PÅ BORTAPLAN - SE MATCHEN HÄR!
2016-09-25 08:19
Idag kl 16:00 intar vi Uppsala och den nya fantastiska arenan IFU Arena. För motståndet står storlaget och de regerande svenska mästarna Storvreta, som i sin senaste match slog nykomlingen Thorengruppen med 6-1 på bortaplan.

För vår del är det tid att komma tillbaka på vinnarspåret och göra allt vi kan för att skrälla mot ett av världens bästa lag på bortaplan.

Matchen kan ni se på länken nedan och glöm inte att välja att stödja oss om ni väljer att skaffa ett månadsabonnemang som ger er tillgång till samtliga SSL-matcher.

Matchen ser ni här:

Nu köööööör vi!

H3 - IBK
Gruppseger för IBK Höllviken i DM
2016-09-23 22:49, H3 - IBK
Foto: © Maria Alstorp
På fredagskvällen stod det klart att IBK Höllviken är gruppsegrare i grupp 5 i årets Skånemästerskapen. Detta efter seger med klara 7-2 mot division 2-laget Willands IBK, hemma i Halörhallen.
IMORGON ÄR DET DAGS IGEN - STORLAGET PIXBO WALLENSTAM KOMMER PÅ BESÖK
2016-09-20 09:17
Imorgon kl 19:00 är det återigen dags för innebandyfest uppe på Halörhallen. Storlaget Pixbo Wallenstam kommer på besök i Svenska Superligan och tillsammans med er ska vi göra allt för att ta 3 nya poäng.

En på förhand mycket intressant match där fjolårets seriesegrare med flera landslagsspelare ska bjudas på hårt motstånd där vi i lilla Höllviken återigen ska göra allt som står i vår makt för att ta ännu en skrällseger.

Återigen är det ett stort intresse. Biljetter och årskort hittar ni här och för att underlätta ber vi er att förköpa i största möjliga mån:

Ta chansen att se världens bästa innebandy live samtidigt som du får ett arrangemang och stämning du sent ska glömma!

Varmt välkomna!
IDAG KOMMER ÄNTLIGEN VÄRLDENS BÄSTA INNEBANDY TILL BYN - VI VILL PÅMINNA ER OM ATT FÖRKÖPA ERA BILJE
2016-09-18 09:48
Idag kl 17:00 är det återigen för oss att kliva in i svenska Superligan hemma i Halörhallen. Ett oerhört taggat lag ska göra allt i sin makt för att ta 3 poäng och tillsammans med er skapar vi en innebandyfest som sent ska glömmas!

En sak vi verkligen vill pointera är att förköpa sina biljetter/årskort innan man anländer till kvällens match. Detta för att:
1. Undvika köer och få en så smidig och lätt logistik som möjligt
2 Det är i skrivande stund endast 300 sittplatser kvar, så för att vara säker på din plats

Biljetter hittar ni här:

Vi ses ikväll -  tillsammans sätter vi Höllviken på kartan!
PÅ SÖNDAG SMÄLLER DET - FÖRKÖP ERA BILJETTER FÖR ATT UNDVIKA KÖ!
2016-09-15 14:54
På söndag är det äntligen dags för hemmapremiär i Svenska Superligan och en innebandyfest ni sent ska glömma utlovas. Vi har under sommaren investerat ytterligare i vårt arrangemang, så att stämningen och upplevelsen lyfts till ännu högre höjder.

En uppmaning är att förköpa er biljett på webben så att inpasseringen och köerna blir så små och smidiga som möjligt. Det förväntas oerhört mycket folk, så det är hög tid att köpa er biljett.

Tillsammans levererar vi en grym dag!
NYA SSL-PLAY ÄR HÄR - SE SAMTLIGA HERRMATCHER FÖR ENDAST 199:-/MÅNAD
2016-09-12 14:35
Nya SSL-Play är äntligen här och från och med i år släpps ett helt nytt upplägg. För endast 199:-/månad (1 match kostar 89:-) så kan man livestreama samtliga herrmatcher i SSL, samtidigt som man stöttar sin förening.

På länken nedan kan ni gå in och börja prenumerar. Glöm inte att välja oss som förening att stödja!

Nu är premiären nära!