Våra Sponsorer
ANMÄLNINGARNA TILL HIBF SPORTLOVSCAMP 2017 BÖRJAR TRILLA IN!
2017-01-23 13:10

Anmäl dig nu och säkra din plats. Tre fullspäckade dagar med mycket innebandy, glädje och gemenskap. I priset ingår fika varje dag samt biljett till matchen då vårt SSL-lag tar emot Mullsjö den 26/2. (Biljetten får också användas av föräldrar eller närstående).

Anmälan gör ni här: http://www.sportadmin.se/hemsida/start/?ID=172200

Välkomna!

PÅ ONSDAG KL 19:00 SMÄLLER DET IGEN - VI TAR EMOT FÖRRA ÅRETS FINALLAG LINKÖPING I SSL
2017-01-20 15:52

Jakten på ett nytt SSL-kontrakt fortsätter och det är återigen dags för en ny innebandyfest hemma i Halörhallen. Förra hemmatchen kom det hela 1087 åskådare och det blev vinst med hela 7-1, så låt oss ännu en gång fylla hallen och heja fram vårat lag!

Innebandy i världsklass, mycket folk, grym stämning och en härlig show med musik, ljus och storbildsskärm - detta vill ni inte missa!

Biljetter går att förköpa för att slippa kö:

Nu köööööör vi!

FÖRETAGSTURNERINGEN ÖPPNAR IDAG UPP FÖR ANMÄLAN - UTMANA DINA KOLLEGOR, KUNDER & KONKURRENTER!
2017-01-20 11:44

Lördagen den 8 April är det dags för vår populära Företagsturnering. Turneringen hade premiär ifjol och gjorde stor succé direkt. Spel i två klasser (svår & lätt) där vi träffas och spelar innebandy samtidigt som vi har en riktigt trevlig stund med middag och en del nätverkande!

På länken nedan hittar ni all info samt anmälningsformuläret - in och anmäl er nu för detta vill ni inte missa!

Varmt välkomna!

ÅTERIGEN REPRESENTERADE I TJEJERNAS SKÅNELAG - VILMA GERTSSON KOM HEM MED EN BRONSMEDALJ!
2017-01-19 09:05
Foto: Anton Rosenblad

Distriktslags-SM för F16 och P 16 genomfördes 5-8 jan i Umeå. Tjejlaget från Skåne gjorde en lysande insats och fick en bronsmedalj med sig hem.

En av tjejerna i laget var Vilma Gertsson, målvakt. Vilma började spela innebandy i femte klass hos oss i Höllviken med tjejlaget F98-00. Förutom kärleken till själva sporten så har gemenskapen och glädjen i laget betytt mycket och varit en stor drivkraft för mig, säger Vilma. När Vilma i höstas började Idrottsgymnasiet i Malmö tog hon klivet upp på elitnivå och spelar nu i division 1 för Malmö FBC Dam U.

Vi som förening är otroligt stolta att vi även i år haft en tjej med i Skånelaget, vilket tyder på att vi gör ett riktigt bra jobb!

Vi vill såklart rikta ett stort grattis till Vilma och önska henne ett stort lycka till i den framtida karriären och förhoppningsvis korsas våra vägar igen - du är ALLTID välkommen tillbaka!

ANMÄLAN TILL HIBF SPORTLOVSCAMP 2017 ÄR NU ÖPPEN!
2017-01-18 13:23

Anmälan gör ni här: http://www.sportadmin.se/hemsida/start/?ID=172200

Välkomna!
ANMÄL ER TILL SOMMARENS HÄFTIGASTE INNEBANDYUPPLEVELSE - HIBF SUMMER CAMP MOT REKORD
2017-01-16 16:56

Anmälningarna till sommarens häftigaste innebandyupplevelse strömmar in i en fin takt, vilket tyder på nya rekord. Denna gången kommer vi tillbaka starkare än någonsin med ett något tvistat upplägg än tidigare. Detta kommer bli en fartfylld, rolig och oförglömlig vecka som ingen vill missa - så in och anmäl er nu!

I skrivande stund har vi precis gjort klart med årets världsstjärnor där två landslagsspelare är klara - vi väntar dock en liten stund med offentliggörandet!

En nyhet för i år är att samtliga grupper kommer att vara uppe i vår fantastiskt fina arena Halörhallen så att vi samlar allt på ett och samma ställe. Detta kommer innebära mycket bättre träningsförutsättningar och möjligheterna till en fantastisk gemenskap blir avsevärt mycket större.

En annan nyhet är att samtliga åldersgrupper kommer att vara på plats heldagar, vilket underlättar för föräldrar med både avlämning och upphämtning.

FÖR MER INFORMATION OM DELTAGARKLASSER, UPPLÄGG SAMT PRISER OCH VAD SOM INGÅR, GÅ IN PÅ SUMMER CAMPS EGNA HEMSIDA HÄR.

Sommaren 2017 kommer vi att köra följande grupper:
- Kids Camp för barn födda 2008 - 2009
- Dagläger för barn födda 2001 - 2007
- Övernattningsläger för barn födda 2001 - 2007

Varje åldersgrupp bildar en egen träningsgrupp förutom de födda 2001-2002 som bildar en gemensam grupp.

Varmt välkomna!

Pojkar 06, 04/01 10:19