Våra Sponsorer
OM 5 TIMMAR SMÄLLER DET HEMMA I HALÖRHALLEN - IN OCH LÄS OM MATCHENS PROFIL CHRISTOFFER ANDERSSON
2016-10-26 14:17
Det börjar nu närma sig och kl 19:00 smäller det hemmai Halörhallen i världens bästa liga. Mullsjö AIS väntar i en stenhård match, där de 3 poängen i potten är otroligt viktiga.

In och läs om matchens profil - den unge Christoffer Andersson. Reportaget och annan rolig information hittar ni i vårt digitala matchprogram här:
http://matchprogram.hibf.se/wp-content/uploads/2016/10/161026_Matchprogram_Mullsjo.pdf

Kan ni mot förmodan inte vara på plats så kan ni se matchen live här:
GAMEDAY I VÄRLDENS BÄSTA LIGA - 19:00 TAR VI EMOT MULLSJÖ I HALÖRHALLEN
2016-10-26 10:07
Foto: Maria Alstorp
Ikväll kl 19:00 är det dags för en ny hård kamp om 3 poäng. Vi tar emot Mullsjö hemma i Halörhallen i världens bästa liga och vi ska göra allt som står i vår makt för att fortsätta på det vinnarspår som vi hittade i förra matchen hemma mot AIK.

Tillsammans skapar vi en fantastisk innebandykväll med hög stämning, fartfyllt spel och 3 nya poäng in på kontot!

För att slippa kö - förköp era biljetter här:

Varmt välkomna!
HEMMAMATCH I SVENSKA SUPERLIGAN NU PÅ ONSDAG KL 19:00 I HALÖRHALLEN - MOT ANDRA RAKA SEGERN!
2016-10-24 10:17
Efter 6-3 segern i helgens hemmamatch mot AIK är det återigen dags för en ny innebandyfest och en kamp om 3 mycket viktiga poäng hemma i Halörhallen.

För motståndet står Mullsjö AIS som även de är i behov av poäng, vilket bäddar för en fart- & kampfylld drabbning i världens bästa liga!

Biljetter går att förköpa på länken nedan för att undvika köer:
http://hibf.ebiljett.nu/Home/tickets/5/False

Tillsammans fyller vi hallen och ser till att kriga oss till 3 nya poäng!

Varmt välkomna!
REVANSCHDAGS PÅ LÖRDAG NÄR VI TAR EMOT STORKLUBBEN AIK I SVENSKA SUPERLIGAN
2016-10-20 15:39
Efter gårdagens förlust borta mot fjolårsfinalisterna Linköping är det återigen dags att inta Halörhallen för en ny innebandyfest. Denna gången väntar storklubben AIK och ännu en gång ska vi visa vår oerhörda styrka på hemmaplan, och tillsammans med vår fantastiska publik gör vi detta möjligt!

Förra hemmamatchen kom hela 800 åskådare och nu på Lördag kl 15:00 ska vi se till att bli fler - Tillsammans sätter vi Höllviken på kartan!

Biljetter till matchen kan man förköpa här, och därmed slippa köer:

Varmt välkomna!
PÅ LÖRDAG ÄR DET DAGS FÖR NÄSTA HEMMAMATCH I VÄRLDENS BÄSTA LIGA!
2016-10-18 12:22
Vi är nu inne i en intensiv period och på lördag kl 15:00 är det dags för en ny innebandyfest då anrika AIK väntar hemma i Halörhallen.

Jakten på nya friska poäng är i full fart och här hemma ska vi tillsammans med er på läktarna fortsätta att bryta ner våra motståndare. Den stämning och det arrangemang som råder på våra hemmamatcher lämnar ingen oberörd och det är verkligen en upplevelse att se innebandy live hos oss.

Nu sluter vi samman och tillsammans tar vi 3 nya poäng. Biljetter hittar ni här:
FILIP BERGMAN ÅTERVÄNDER FRÅN OCH MED MÅNDAG - VÄLKOMMEN TILLBAKA!
2016-10-15 15:34

Vi kan mycket glatt meddela att den karismatiska och oerhörda kämpen Filip Bergman återvänder till oss redan på måndag. I April månad valde Filip att flytta upp till kärleken i Sundsvall men har alltså nu valt att flytta hem säsongen ut. Kärleken i Sundsvall finns kvar, men chansen i SSL är något han verkligen inte vill missa. En fantastisk lösning för både oss och Filip.


Vi tog oss ett snack med Filip som säger följande:


Varmt välkommen tillbaka Filip Bergman. Du valde att flytta upp till Sundsvall för kärlekens skull, men väljer nu att flytta tillbaka hem. Hur kommer detta sig?


Stort tack! 

Under en lång tid har jag gruvat mig att jag flytta ifrån min dröm, spel i SSL. Nu när detta var möjligt känner jag att jag måste ta chansen och prova detta annars kommer jag ångra mig senare i mitt liv. I och med flytten och att du ansluter till oss så kommer du att göra debut i Svenska Superligan. Hur är känslan inför det och vilka skillnader förväntar du dig jämfört med spelet på de nivåer du tidigare spelat på?


Först och främst ska jag visa att jag är värld att få göra debut i SSL. Många duktiga spelar i laget så konkurrensen är såklart stenhård. Mina förväntningar är att allt är bättre från spelare, lagen och inramningarna på matcherna. Givetvis så känner jag att det ska bli kul att få spela mot världens bästa spelare och lag.Du har fram tills nu denna säsongen spelat i Granlo i Allsvenskan Norra. Hur skiljer sig dels den serien mot Allsvenskan Södra och hur skiljer sig träningsupplägget?


Jag har spelat 4 omgångar med Granlo i norra serien. I södra har jag spelat 5 säsonger känner att det är väldigt svårt att jämföra serierna. Men jag håller den södra serien lite tuffare. Vi tränade måndag-torsdag 4 dagar i rad, något helt nytt för mig. Vi körde på 2 femmor då vi var en väldigt tunn trupp så vi tränade mycket kondition på försäsongen. Givetvis har den träningen utvecklat min kondition på ett positivt sätt.   Vi är givetvis otroligt glada över att du återigen är en av våra helt vanliga stjärnor - vad hoppas du kunna bidra med under säsongen?


Jag kommer bidra med fart och hårt jobb och ett jävla sug på att vinna matcher.   Vi har hittills spelat sex matcher och tagit lika många poäng. Har du sett några av våra matcher? Isf hur tycker du det har sett ut? Styrkor respektive svagheter?


Alla matcher har tYvärr krockat med Granlos. Men jag har sett alla highlights och förstått att man varit med i alla matcher.

Nyheter från våra lag
Pojkar 00-01, 16/10 17:34 
Pojkar 00-01, 15/10 17:28 
Pojkar 00-01, 08/10 14:39 
Pojkar 00-01, 06/10 19:53 
Pojkar 00-01, 03/10 17:54