Våra Sponsorer
NU DRAR DET IHOP SIG - PÅ SÖNDAG KL 18:00 TAR VI EMOT MULLSJÖ I EN OERHÖRT VIKTIG MATCH!
2017-02-20 09:02
Nu börjar Svenska Superligan att dra ihop sig och det återstår nu 4 omgångar. Serien lever i allra högsta grad och vi är 3 lag som fightas om den sista platsen att hänga kvar i världens bästa liga. Vi är i skrivande 2 poäng ifrån säker mark och vi ska göra allt som står i vår makt för att lösa den situation vi befinner oss i!

Av de 4 matcher som återstår har vi nu 3 raka på hemmaplan så ni ber vi er alla att sluta samman och hjälpas åt till ett nytt kontrakt. Vi behöver er hjälp och det med start på Söndag!

Återstående spelschema:
- Sön 26/2 kl 18:00 Mullsjö hemma
- Ons 1/3 kl 19:00 FC Helsingborg hemma
- Lör 4/3 kl 15:00 Pixbo Wallenstam hemma
- Lör 11/3 kl 17:00 Växjö Vipers borta

NU SER VI TILL ATT GÖRA DETTA TILLSAMMANS!
GAMEDAY - 3 OERHÖRT VIKTIGA POÄNG PÅ SPEL I BORTAMATCHEN MOT WARBERG IKVÄLL KL 19:00
2017-02-15 10:40
Våra herrar sätter sig snart på bussen för avfärd upp till Warberg IC där en otroligt viktig match väntar. Båda lagen är i poängbehov, under strecket och får vid vinst idag ett mycket bättre utgångsläge inför de sista omgångarna av årets upplaga av SSL - Svenska Superligan - Swedish Super League.

Vi hoppas att så många som möjligt av er tar er upp till Varberg och hejar fram våra hjältar. För er som inte har möjlighet att ta er upp kan se matchen på webben här:

Nu köööööööör vi!
HIBF FÖRETAGSTURNERING ÄR TILLBAKA - UTMANA DINA KOLLEGOR, KUNDER OCH KONKURRENTER!
2017-02-15 09:55
Lördagen den 8 April är det dags för vår årliga Företagscup. Ifjol var det en stor succé med massor av lag, skratt, god mat och dryck. Ett perfekt tillfälle att svetsa samman kollegorna och utmana dina kunder och konkurrenter.

Vi kommer till spel i två olika klasser:
- Lätt klass sker i spel 3 mot 3, utan målvakt och utan licensierade spelare
- Svår klass spelas 3 mot 3 + målvakter och med max 2 licensierade/lag

Anmälningarna till årets upplaga har redan börjat trilla in så se till att samla ihop ditt lag och var en del av detta fantastiska arrangemang!

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN HITTAR NI HÄR...
GAMEDAY - 15:00 VÄNTAR VÄRLDENS BÄSTA LAG IBF FALUN I EN OFÖRGLÖMLIG INNEBANDYFEST I HALÖRHALLEN
2017-02-11 10:11
Idag kl 15:00 är det dags för en magisk innebandyfest hemma i Halörhallen. Världens bästa lag IBF Falun med mängder av landslagsstjärnor kommer på besök. Våra egna helt vanliga stjärnor ska göra allt som står i sin makt för att ta nya värdefulla poäng.

Kom och se innebandy av absolut världsklass och få er en upplevelse ni sent ska glömma!

Biljetter går att förboka här:

VARMT VÄLKOMNA!
ANMÄL ER TILL SOMMARENS HÄFTIGASTE INNEBANDYUPPLEVELSE - HIBF SUMMER CAMP MOT REKORD
2017-02-09 10:15

Innebandy + Kompisar + Världsstjärnor + Aktiviteter + Sommar = Succé

Anmälningarna till sommarens häftigaste innebandyupplevelse strömmar in i en fin takt, vilket tyder på nya rekord. Denna gången kommer vi tillbaka starkare än någonsin med ett något tvistat upplägg än tidigare. Detta kommer bli en fartfylld, rolig och oförglömlig vecka som ingen vill missa - så in och anmäl er nu!

I skrivande stund har vi gjort klart med årets världsstjärnor där två landslagsspelare är klara - vi väntar dock en liten stund med offentliggörandet!

En nyhet för i år är att samtliga grupper kommer att vara uppe i vår fantastiskt fina arena Halörhallen så att vi samlar allt på ett och samma ställe. Detta kommer innebära mycket bättre träningsförutsättningar och möjligheterna till en fantastisk gemenskap blir avsevärt mycket större.

En annan nyhet är att samtliga åldersgrupper kommer att vara på plats heldagar, vilket underlättar för föräldrar med både avlämning och upphämtning.

FÖR MER INFORMATION OM DELTAGARKLASSER, UPPLÄGG SAMT PRISER OCH VAD SOM INGÅR, GÅ IN PÅ SUMMER CAMPS EGNA HEMSIDA HÄR.

Sommaren 2017 kommer vi att köra följande grupper:
- Kids Camp för barn födda 2008 - 2009
- Dagläger för barn födda 2001 - 2007
- Övernattningsläger för barn födda 2001 - 2007

Varje åldersgrupp bildar en egen träningsgrupp förutom de födda 2001-2002 som bildar en gemensam grupp.

Varmt välkomna!

VÄRLDENS BÄSTA LAG KOMMER TILL OSS PÅ LÖRDAG - 15:00 VÄNTAR IBF FALUN I HALÖRHALLEN
2017-02-08 09:55
Nu på Lördag kl 15:00 tar vi emot världens bästa lag med världens just nu två bästa spelare Rasmus Enström och Alexander Galante Carlström. Vi är i fortsatt poängbehov för att klara oss kvar i världens bästa liga och vi behöver allt ert stöd för att tillsammans fortsätta sätta lilla Höllviken på den stora innebandykartan!

Boka din biljett nu och kom och se innebandy av absolut högsta klass där vi kommer ge er en show ni sent ska glömma. Innebandy i världsklass + show med ljud, ljus och storbildsskärm + grillarna igång = Succé

Biljetter hittar ni här:

VARMT VÄLKOMNA!