Våra Sponsorer
 
NU ERBJUDER VI GRATIS LÄXHJÄLP!
2016-08-25 17:23

Nu står det äntligen klart att vi kan erbjuda samtliga våra medlemmar födda 2000-2005 professionell läxhjälp utan någon extra kostnad. Detta tack vare ett nytt samarbete med Swedbank och Family in Mind. Tanken med detta är att våra medlemmar ska kunna nyttja tiden mellan sin skola och träning till att få hjälp med sina läxor, så att man på ett enklare sätt ska kunna kombinera sin skolgång och innebandyträning. Ju äldre man blir desto högre krav får man från både skolan och sin idrott, därför är detta ett otroligt stort steg till att kunna underlätta för våra medlemmar att klara av båda sakerna.


Vem: Alla våra medlemmar födda 2000-2005. Ingen anmälan krävs utan det är bara att dyka upp på angivna tider nedan. 


När:

- Måndagar kl 15:00 - 17:00

- Onsdagar kl 16:00 - 18:00

- v. 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 45, 46, 47, 48, 49


Var: Cafeterian på Halörhallen


Hur: Professionell hjälp från Family in Mind helt utan kostnad


Övrigt: Det kommer att bjudas på lättare mellanmål (läs frukt & dryck). Vill man ha med sig något matigare för att förbereda sig inför träning så får man ha med sig det själv. Det finns mikrovågsugn och kylar som man får lov att använda.

NU NÄRMAR VI OSS SÄSONGSSTART!
2016-08-23 14:33

Äntligen närmar vi oss en ny säsong fylld med glädje, gemenskap och innebandy. Vill du också prova på världens roligaste sport och samtidigt bli en av våra helt vanliga stjärnor? 


Vi kan med glädje meddela att vi också startar upp fyra nya grupper. Flickor födda 08/09, 10/11 & 12 samt att vi på killsidan startar upp pojkar födda 12.


(En del av våra grupper har redan dragit igång sin säsong men för att vara säker på att just din grupp dragit igång är det bra om du dubbelkollar detta)


Vill du veta mer om hur du gör för att börja spela kan du kontakta Dennis på dennis@hibf.se


Välkomna!

ÅRSKORTEN ÄR HÄR - TA CHANSEN ATT SÄKRA DIN PLATS NU FÖR ENDAST 795:- (SPARA 50%)
2016-08-22 14:58
SSL:s billigaste årskort!

Nu närmar det sig säsongsstart i världens bästa innebandyliga, och vi i lilla Höllviken ska återigen trotsa alla odds. Vi ska tillsammans göra allt som står i vår makt för att besegra de allra bästa lagen i världen, så att vi även de kommande säsongerna ska kunna bjuda på stor underhållning i Svenska Superligan. Denna gången är vi uppe för att stanna och med ett oerhört hårt jobb och den ovärderliga hjälpen från er på läktaren är detta fullt möjligt!


Vi har den senaste tiden byggt upp otroligt bra, välbesökta och professionella arrangemang som förutom innebandy i världsklass även bjuder på underhållning i form av storbildsskärm, musik, ljusshower osv. Dessutom så har vi världens bästa publik som med sin inlevelse verkligen bygger en stämning som går att ta på - ingen går ifrån våra arrangemang oberörd!


Det är världens bästa lag och innebandyspelare som kommer att besöka oss i lilla Höllviken den kommande säsongen och det går inte att se bättre innebandy än den som det kommer att bjudas på. Dessa oerhört fartfyllda, händelserika och stämningsfulla matcher vill ni inte missa!


Årskorten gäller under samtliga 16 grundseriematcher och kostar endast 795:-. Detta innebär att du sparar 805:- i jämförelse med om du skulle köpa styckbiljett (100:-st) till varje match. Dessutom får du förtur till ett eventuellt slutspel.


När du köper ditt årskort väljer du vilken/vilka platser du vill sitta på och du är därmed garanterad just den/de platserna under hela grundserien. Skulle det vara så att ni vill byta platser en viss match så kan man göra det inne i systemet, det är bara att logga in och välja en ny ledig plats till den aktuella matchen.


När du genomför ditt köp så kommer du att automatiskt få ett digitalt årskort skickat till din mailadress. Skulle du dessutom vilja ha ett fysiskt plastkort så maila kansli@hibf.se så skickar vi hem ett till dig.


KÖP DITT ÅRSKORT HÄR!


Tillsammans sätter vi Höllviken på kartan!

TILLSAMMANS BLIR VI STARKARE - SAMARBETE MED NÄSETS IBF INLEDS
2016-08-17 13:48

För ca 2 år sedan togs ett första informellt möte mellan Höllviken Innebandy och Näsets IBF i syfte att stärka innebandyn i kommunen. Tanken var hela tiden att utveckla klubbarnas ungdomsverksamheter genom samordning av träningsupplägg, ledartillsättning samt utbildning av våra ledare. Efter många möten och diskussioner har man nu inlett ett omfattande samarbete mellan klubbarna.


Båda klubbarna förblir självständiga men tillsammans skapas en kraft inom ungdomsverksamheten bl a genom att implementera SIU-modellen fullt ut i båda klubbarna. Framförallt på tjejsidan kommer man hjälpas åt så att lag kan spela i sina rätta åldersgrupper.

 

Ola Stenberg (Ordförande i Näsets IBF) säger så här om samarbetet:

För oss som innebandyförening är detta ett viktigt steg i vår utveckling. Som en liten förening så har det hänt att lag fått läggas ner i förtid då gruppen blivit för små för att bedriva träning/matcher osv. De killar och tjejer som älskat innebandy har varit tvungna att sluta i förtid. 


Med vårt samarbete kommer det bli lättare för våra barn som verkligen gillar innebandy att få spela uppåt i åldrarna. Dessutom kommer vi ha hjälp av Höllvikens tränare med att lägga upp så att träningen bedrivs på samma sätt på bägge orterna. I höst kommer vi även utöka vår synlighet ute på skolorna i Falsterbo och Skanör.


Vår förhoppning är att fler barn upptäcker denna roliga fartfyllda sport!Jörgen Hagmann (Ordförande i Höllviken Innebandy) säger så här om samarbetet:

Detta känns klockrent och oerhört positivt för innebandyn! Genom vårt samarbete har vi lagt grunden för en fortsatt stark utveckling av våra Ungdomsverksamheter. Vår svaghet har ju sedan en tid varit numerären i tjejgrupperna och genom detta samarbete ser vi nu till att också tjejerna kan få utvecklas och spela gentemot tjejer i samma ålder vilket är positivt på flera sätt.

 

Genom samarbetet skapar vi också möjlighet att hjälpas åt med olika projekt och evenemang!

BOKA REDAN NU IN DEN 10 SEPTEMBER!
2016-08-11 15:57

Den 10 september anordnar vi en KICK OFF för hela föreningen. Tiderna för dagen är 11:00-15:00 och vi håller till uppe på Halör. Ett perfekt tillfälle för er att starta upp säsongen och träffa många andra i föreningen. Givetvis öppnar vi upp kiosken och tänder grillarna!


Puma, Exel och TeamSportia kommer att vara på plats, vilket ger er ett ypperligt tillfälle att testa på allt nytt spännande material inför säsongen. Ni har också chansen att utmana våra SSL stjärnor i speedshooting, straffläggning och en del andra moment.


FÖRELÄSNING

Mellan 12:00-14:00 kommer vi att ge alla ledare och föräldrar möjligheten att lyssna på Emil Risberg från Svenska Innebandyförbundet som kommer att prata om SIU-modellen. Anmäl er till dennis@hibf.se för att garantera er plats, först till kvarn som gäller. Ett perfekt tillfälle för er att få insyn i hur förbundet vill bedriva innebandyn och likaså vår föreningen.


Välkomna!

VI SÖKER EN EN HELT VANLIG STJÄRNA SOM KAN HJÄLPA OSS MED KOMMUNIKATION OCH MEDIA
2016-08-05 14:12

Vi växer så det knakar och den kommande säsongen i Svenska Superligan innebär stor uppmärksamhet och stora möjligheter till att sprida, förmedla och stärka vårt varumärke. Vi är idag väldigt aktiva med att sprida information både internt och externt, där sociala medier (FB, Instagram, YouTube & Twitter) är en väldigt stor del.


Vi vill nu ta ytterligare steg i vårt arbete kring att sprida information. Vi vill skapa en del nya koncept i både rörlig bild, ljud och skrift. Därför söker vi nu en eller flera personer som brinner för att ta fram texter, poddcasts, fotografera och filma. Tillsammans med de personer som idag arbetar med kommunikation inom föreningen kommer koncept, fördelningar och tidsramar att sättas så att vi på bästa sätt får fram spännande material och kommunicerar det på rätt sätt.


Detta är en oerhörd chans att få bidra i en otroligt häftig förening som förutom en fantastisk ungomsverksamhet har ett lag i världens bästa innebandyliga, SSL, som har hela innebandyvärldens ögon riktade mot sig. Det material man är med att skapa kommer garanterat att få uppmärksamhet och stor spridning.


Uppdraget sker på ideell basis och hur mycket tid man behöver lägga ner på detta diskuterar vi oss fram till. Vi är väldigt öppna och flexibla, så vi hittar garanterat ett bra upplägg…


Är detta något du brinner för och vill du vara med på en häftig resa tveka då inte att höra av dig till fredrik@hibf.se så träffas vi och tar en diskussion.


Kolla gärna in våra sociala medier här:

- Facebook

- Instagram

- Twitter

- Youtube

Nyheter från våra lag
Pojkar 06, 04/08 00:12 
Pojkar 07, 05/04 21:32 
Pojkar 06, 05/04 21:25 
Pojkar 07, 03/04 21:51