Skip to main content
För att möjliggöra fullt statligt LOK-stöd och förenklad föreningsadministration har nu en integration mellan SportAdmin och IdrottOnline skapats.

Det tekniska arbetet för denna integration är nu klar. Exporten till IdrottOnline innebär digital överföring av aktiviteter och de personer (med fullständiga svenska personnummer) som är kopplade till aktiviteter i SportAdmin, i syfte att erhålla det extra ledarstödet. Överföringen av bekräftade aktiviteter skickas automatiskt över till IdrottOnline varje natt.

I SportAdmins webbaserade plattform sköter idrottsföreningen hela sin föreningsadministration – från medlemshantering, fakturering, bokningar till sin kommunikation via hemsidan. Två appar – Medlems- och LedarAppen – underlättar vardagen för över 50 000 medlemmar och 20 000 ledare.

Plattformen är marknadsledande i Sverige och används av över 1 200 föreningar från 56 olika idrotter. SportAdmin grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Malmö.