Skip to main content
Vi tipsar om fem funktioner i SportAdmin som ni (kanske) inte visste fanns i SportAdmin och som kan underlätta ert administrativa arbete.

1. Widgets på hemsidan

I annonsfältet kan du marknadsföra er Facebook-sida lite extra genom att använda Facebook-widgeten. Vill du presentera era annonser gör du det också enkelt med ”Bildannons” och om du har lite kunskaper inom programmering kan du även lägga till egen HTML-kod.
2. Avancerad sökning
Mångas absoluta favoritfunktion: avancerad sökning. Men om du inte har koll på den så hittar du funktionen under ”Personregister” och sedan ”Avancerad sökning” i toppmenyn.
3. Integration till IdrottOnline
Genom att aktivera integrationen till IdrottOnline kan föreningen spara administrativt arbete och samtidigt ta del av det extra ledarstödet. Så här aktiverar ni integrationen till IdrottOnline.
4. Gruppkostnader
Beslutade styrelsen för en ny träningsavgift på årsmötet? Ingen fara. Med ett enda knapptryck kan ni enkelt massuppdatera gruppkostnaderna och de befintliga avgifterna.
5. Utskick till flera grupper
Vill du skicka samma utskick till flera olika grupper? När du trycker in på ”Gör ett utskick” trycker du på ”Visa alla” och kryssar sedan i vilka grupper du vill skicka till.