Skip to main content
En uppdaterad design av hemsidan låg i topp på önskelistan från SportAdmins föreningar under 2016. Därför är vi väldigt glada när vi idag lanserar en helt ny design av hemsidan.
– Vi har alltid varit starka på den interna medlemshanteringen i och med att hela systemet är uppbyggt kring SportAdmins medlemsregister. Därför är det extra roligt att vi nu tar nästa steg även på hemsidefronten med den nya designen. Detta gör att vi kan erbjuda en än mer kraftfull helhetslösning för föreningen beträffande både den interna administrationen och den externa kommunikationen till medlemmar och andra intressenter, säger Henrik Håkansson, VD.
För er som är nöjda med er befintliga design innebär uppdateringen endast några mindre grafiska uppdateringar – ni behöver inte göra några större förändringar och kan fortsätta använda er befintliga hemsida som vanligt (så här justerar ni annonserna efter uppdateringen).
Det som däremot är nytt är att man inne i hemsideverktyget nu kan välja att byta till den helt nya designen kallad ”Logga”.
Den största skillnaden är att toppbilden har lyfts ut och ersatts av föreningsloggan, dessutom kan man nu också bland annat ladda upp en egen bakgrundsbild, välja färgerna på menyn och justera teckensnitten för rubriker och brödtext.
Andra uppdateringar:
  • Mindre uppdateringar i Design Toppbild
  • Två nya HTML-boxar som kan användas i Design Logga
  • Tillagda ikoner på avgränsare
  • Möjlighet att justera höjd, bredd och marginaler på alla annonser med ett knapptryck
  • Uppdaterad mobilversion

Ta gärna en titt på några några av föreningarna som redan har aktiverat den nya designen: Malmö FF UngdomHammarby IF UngdomHelsingborgs IFMalmö Redhawks UngdomLunds BKGefle IF Fotboll UngdomGF Näset och Höllviken Innebandbyförening.