Skip to main content

Vårens termin börjar närma sig sitt slut och sommarledigheten kryper allt närmare. Men innan ni går på välförtjänta ledigheter rekommenderar vi er att ta en sista titt i SportAdmin – så att ni sedan kan starta hösten på ett bra sätt.

– Få koll på vårens LOK-stöd

Under sidan ”LOK-stöd” hittar ni fliken ”Gruppöversikt” där ni enkelt får en översikt över bland annat obekräftade och ej godkända aktiviteter. Ett tips är att meddela ledarna om att de ska se över sin närvarorapportering innan de också tar sommarledigt.

Genom att titta över vårens LOK-stöd redan nu ger ni er själva också lite mer tid att rätta eventuella felaktigheter inför sista ansökningsdagen den 25 augusti.

– Aktivera integrationen till IdrottOnline

Har ni inte aktiverat integrationen än? Genom att aktivera integrationen erhåller ni 5 kr/aktivitet i extra ledarstöd om aktiviteten leds av två eller flera ledare.

Tänk på att ni måste aktivera integrationen innan den 31 juli för att säkerställa att alla aktiviteter blir korrekt överförda och importerade till IdrottOnline.

– Obetalda fakturor?

Innan ni stänger vårens termin kan det vara bra att ta en titt på fakturaöversikten för att se om där fortfarande finns några obetalda fakturor. Är svaret ja på föregående fråga? Då kan ni enkelt skicka ut en vänlig påminnelse till berörda medlemmar.

– Förbered inför höstens terminer

Lägg redan nu ut information på er hemsida med information om när anmälan öppnar till höstens termin. Det minskar antalet e-mail och telefonsamtal om kommande termin som ni behöver besvara under sommaren.

– Sommarhälsning

Sist men inte minst, varför inte passa på att skicka ut en liten sommarhälsning och tacka för vårens termin till alla medlemmar?