Skip to main content

2017 var ett otroligt spännande och händelserikt år – både i föreningssverige och hos oss på SportAdmin. Därför är det på sin plats med en liten summering av 2017 samtidigt som vi berättar lite om vad som händer 2018.

Vi inledde året med att fortsätta ta tempen på föreningar i vår artikelserie ”Inblick hos” innan vi gladeligen kunde konstatera att integrationen till IdrottOnline flöt på när det var dags för LOK-stödsansökan i slutet på februari.

Som vanligt lades stor kraft på att fortsätta förbättra och utveckla hjärtat i hela SportAdmin: Medlemsregistret. Här är vi evigt tacksamma för all feedback vi fått och kontinuerligt får från er användare. Det är i mångt och mycket era önskemål som driver utvecklingen framåt!

I början på april släppte vi också en ny uppdaterad version av SportAdmin Hemsida, vilket innebar ett ordentligt ansiktslyft adderat med lite nya smarta funktioner. Många föreningar var inte sena med att koppla på den nya designen och vi ägnade också ett helt blogginlägg till att tipsa om lite inspiration för föreningshemsidan.

Likt tidigare år har Supporten spelat en hjälteroll och hjälpt till både med systemtekniska aspekter men också med tips gällande ren föreningsutveckling. Man kan konstatera att SportAdmin är betydligt mer än bara ett föreningssystem.

Den stora nyheten under hösten/vintern var annars att SportAdmin MedlemsApp lanserades! En efterlängtad funktion för alla idrottsföräldrar och medlemmar som nu kan samla all information gällande föreningsengagemanget på en och samma plats.

2018 då…

När vi nu går in i 2018 så gör vi det fulla med ny energi och med stor förväntan. Faktum är att vi under hösten har utvecklat ett antal nya funktioner som är så gott som redo att lanseras under våren.

Bland annat kommer ni att kunna presentera nyheter på ett helt nytt sätt..

Vi rekommenderar er därför att hålla ett extra öga här på bloggen och i våra övriga kanaler under de närmsta veckorna.

Fortsatt utveckling av MedlemsAppen kommer självklart också att ske – både för att underlätta för medlemmarna men också för er som förening. Genom att lägga in smart funktionalitet i MedlemsAppen tror vi att ni som förening kan spara än mer tid.

Årets största nyhet: SportAdmin MedlemsApp lanseras!

Årets mest lästa blogginlägg: Lista över sökbara bidrag för idrottsföreningar

Årets mest lästa 5 Tips: Funktioner ni (kanske) inte visste fanns i SportAdmin

Årets mest populära SportAdmin-tjänst: SportAdmin Betalning