Skip to main content

Sista ansökningsdag för höstens LOK-stödsperiod börjar närma sig. Kom ihåg att skicka in ansökan i tid.

Tänk på att det inte bara räcker att närvaroregistrera aktiviteterna, utan man måste också öppna och skicka in ansökan i IdrottOnline. ”Aktiviteterna är inte redovisade till Riksidrottsförbundet förrän ansökan skickats in” (IdrottOnline).

STEG 1

Kontrollera er närvaro

Innan ni skickar in er ansökan ska ni kontrollera er närvaro i SportAdmin. Gå till menyn ”LOK-stöd” och ”Gruppöversikt”.

ANSÖKAN OM STATLIGT LOK-STÖD

  1. För föreningar som har aktiverat integrationen till IdrottOnlineLogga in i IdrottOnline, gå till LOK-stöd och öppna ansökan, kontrollera så att allt ser korrekt ut och skicka in ansökan.

För att säkerställa att all data skall hinna läsas över till IdrottOnline måste alla aktiviteter för hösten 2017 vara registrerade i SportAdmin senast den 20 februari 2018.

  1. För föreningar som inte har aktiverat integrationen.Logga in i SportAdmin, gå till ”LOK-stöd” och ”Rapporter”, därefter ”Statligt LOK-stöd”. Notera siffrorna i sammanställningen.

Logga ni in i IdrottOnline, gå till LOK-stöd och fyll i siffrorna från SportAdmins sammanställning och skicka in ansökan.

INFO FRÅN RIKSIDROTTSFÖRBUNDET

Ansökan för aktiviteter bedrivna under hösten 2017, 30 juni – 31 december, ska vara inskickad senast den 25 februari 2018 kl 23:59 till IdrottOnline.

ANSÖKAN OM KOMMUNALT LOK-STÖD

Kom även ihåg att ansöka om kommunalt LOK-stöd. Kontrollera med er kommun om hur de vill ha in er ansökan.

 

MER INFORMATION

SportAdmins FAQ för LOK-stöd

Riksidrottsförbundets sida om LOK-stöd