Skip to main content

Är du en av dem som inte klarar av att ligga en vecka på stranden utan att det börjar klia i fingrarna? Vi på SportAdmin är likadana och tycker att sommaren är ett perfekt tillfälle att förenkla sin vardag inför hösten. I vårt system finns det en hel del finesser som kan förenkla administrationen i föreningen ytterligare, och sommaren är ett perfekt läge att testa en hel del av dem.

  • Aktivera Integrationen till IdrottOnline – Det lokala aktivitetsstödet är avgörande för att många föreningars verksamhet ska fungera. SportAdmins integration innebär att processen förenklas, vilket gör att ni sparar tid och dessutom kan erhålla det extra LOK-stödet. Här kan du läsa mer om integrationen och hur du aktiverar det.

  • Skapa ny period – Att förbereda en ny period och kopiera grupper kan spara värdefull tid när höstens aktiviteter drar igång. Här kan du läsa mer om hur du gör.

  • Förbered anmälningar – Att uppdatera det som ska hända i bokningsfunktionen till hösten kan vara en bra idé. Är ni redo för ett nytt sätt att boka och fakturera? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

  • Testa nya saker – Sommaren är ett utmärkt tillfälle att testa något nytt på hemsidan. Varför inte  uppdatera till den nya designen?

  • Aktivera MedlemsAppen – Har din förening fortfarande inte aktiverat MedlemsAppen? Lika mycket som LedarAppen har förenklat närvarorapporteringen för ledarna kan MedlemsAppen förenkla för medlemmarna . Att aktivera den kräver bara några få klick, läs mer om hur ni gör här.

Behöver ni hjälp med något finns supporten på plats för att hjälpa er hela sommaren. Läs mer om deras sommaröppettider här.