Skip to main content

Att vara ett företag i en tillväxtfas innebär både att vara öppen för förändring och att vara välkomnande för ny kraft och energi som kan hjälpa verksamheten att lyfta. Det senare av de två är kanske det som leder till det första, och därför vill vi på SportAdmin lägga lite extra krut just där. För oss är det otroligt viktigt med kollegor som brinner för det vi gör lika mycket som oss och i takt med att vi växer letar vi efter fler av just dem. Därför har vi nu lanserat en ny karriärsida med nya möjligheter för både oss och de som funderar på att söka sig till oss. 

Att försöka förstå sig på ett företag utifrån kan kännas svårt, och ännu svårare är det förmodligen att beskriva det inifrån. Samtidigt är det bland det viktigaste för att en person ska trivas, utvecklas och göra ett bra jobb på sin arbetsplats.

Vi tror att även om det aldrig går att förstå varandra till 100% via en webbplats sparar det tid på båda fronter att i alla fall göra ett försök. Den arbetssökande får möjlighet att faktiskt ta reda på vad den söker till och om arbetsplatsen passar en, och därmed kommer förhoppningsvis människor hit som från första början vet att de vill vara en del av företagskulturen här.

I toppmenyn finns kanske den viktigaste fliken av alla: Jobb. Att ha en karriärsida är ju faktiskt i första hand för att locka nya kollegor och därmed behöver det också finnas tjänster att söka. För ett tillväxtbolag som oss uppdateras sidan ständigt med nya uppdrag, och skulle det mot förmodan inte finnas något för stunden välkomnas alltid spontanansökningar.

När du nu ändå är här, klicka dig in på sidan och läs mer om oss! Varför inte börja med att läsa vårt försök till att beskriva vår företagskultur eller söka ett ledigt jobb.