Skip to main content

Juniuppdateringar

By juni 29, 2019juni 30th, 2021Produktnytt
Trots rådande semestertider händer det en del i våra produkter. Här kommer juni månads nya funktioner och uppdateringar.

Uppdatering Ny version av MedlemsAppen

Den nya versionen av MedlemsAppen finns nu tillgänglig för både iOS och Android. Med andra ord kan nu ALLA medlemmar ta del av de uppdaterade och förbättrade funktionerna!

UppdateringSynlighet av Billmates fakturanummer

Under fliken “Behandla fakturor” har en ny kolumn tillkommit som heter “fakt.nr (BM)” i vilken ni kan se Billmates fakturanummer. Detta för att tydliggöra skillnaden mellan Billmates och SportAdmins fakturanummer.

UppdateringFörhandsrapportera som ledare

Förhandsrapporter som gjorts av ledare är nu synliga både på aktiviteten i LedarAppen och på SportAdmin.

UppdateringNy design på betalsidan

Nu har vi uppdaterat designen på betalsidan för aviseringar och fakturor, samt för de kvitton som ges efter betalning. Dessutom så syns numera personnummer/födelsedata på kvittona – något ni själva kan justera under “faktuering”>”inställningar”.

UppdateringÄndringar i inbetalningsrapporter

Vi har installerat ett par mindre ändringar i inbetalningsrapportens “fakturadetaljer”. Dessa innefattar bland annat en tillagd kolumn som visar vilken avräkningsrapport fakturan återfinns på. Avräkningsnumrena håller på att tankas över och kommer dyka upp efter hand, så oroa er inte om de inte syns än!