Skip to main content
Produktnytt

Augustiuppdateringar

Av augusti 30, 2019juni 30th, 2021No Comments
Sommaren börjar lida mot sitt slut och vi är mer taggade än någonsin att rivstarta hösten med nya och förbättrade funktioner. Det här är vad som hänt i augusti:

Ny funktionSkicka en vanlig avisering manuellt

När man lägger till en person i en grupp manuellt har tidigare personen automatiskt fått prova på-status. Nu har vi installerat en funktion som innebär att man kan välja om personen ska få status prova på eller den vanliga aviserad-statusen.

Ny funktionFörhandsrapportering

Med ett enkelt tryck kan du nu förhandsapportera din närvaro på träningar och matcher direkt i MedlemsAppen
Så fungerar förhandsrapportering (film)

UppdateringArvodeshantering

Vi har nu släppt ett par mindre uppdateringar av arvodeshanteringen. Dessa innebär att det nu finns en summering av antal minuter som en ledare tidrapporterat per aktivitet i tidrapporteringen, samt i excel-filerna. Likaså är nu även ledarens personnummer synligt i excel-filen som kan tas ut på personnivå.