Skip to main content

Nytt utseende på erbjudanden

By mars 25, 2020juni 30th, 2021Produktnytt

I samband med vår senaste uppdatering av MedlemsAppen släppte vi också ny funktionalitet kopplat till erbjudanden. Ni kan nu välja två olika utseenden på era erbjudanden och välja vilka grupper som ska se det specifika erbjudandet.

Ni lägger till och redigerar erbjudanden under vänstermenyn ”Erbjudanden”.

Erbjudande med QR-/streckkod
Ni kan nu välja att koppla en QR- eller streckkod till ert erbjudande. Exempelvis kan ni göra ett avtal med en sponsor eller samarbetspartner som innebär att om era medlemmar skannar koden i kassan får de en rabatt!

Erbjudande med Bild
Vill ni marknadsföra föreningsdagar? Eller har ni en fin bild att koppla till erbjudandet? Väljer ni alternativet ”Bild” syns er bild tillsammans med beskrivning direkt när en medlem klickar på erbjudandet.

Koppla erbjudande till specifika grupper
Har ni olika erbjudanden för föreningens olika sektioner eller grupper kan ni nu välja vilka grupper som ska se det specifika erbjudandet. Det gör ni genom att bocka i eller ur grupper när ni redigerar ert erbjudande.