Skip to main content

Apriluppdateringar

By april 27, 2020augusti 5th, 2021Produktnytt
Vi fortsätter på den goda trenden från förra månaden med massor av månadsuppdateringar! Denna månaden har vi bland annat hunnit släppa schemalagda kallelser och en helt ny funktion för att samla in pengar till föreningen.

Ny funktionInsamlingar är här!

Nu kan ni samla in pengar till föreningen eller laget/gruppen med en digital insamlingssida. Ni sätter upp sidan på egen hand på bara några minuter och börjar enkelt samla in pengar!

Ny funktionSchemalagda kallelser

Ni kan nu på förhand ställa in att en kallelse ska skickas ut ett visst antal dagar i förväg. Grymt för föreningens alla ledare som tidigare har behövt logga in för att skicka en kallelse i lagom tid före aktivitet!

Ny funktionKommentar vid avanmälan på avisering

Man kan nu ställa in att medlemmar som avanmäler sig kan lämna en kommentar när man klickar på "Jag ska inte vara med". Kommentaren ser ni sedan inne i systemet under filtret "Avanmälda" i aviseringsöversikten.

UppdateringNya ikoner inne i systemet

Kanske har ni de senaste dagarna upptäckt att ikonerna för Logga ut, Kunskapsbanken och Hemsida bytt skepnad? Vi har gjort lite designuppdateringar för att det ska vara enklare att hitta rätt!

UppdateringAvancerade inställningar för bokningsbara grupper

Ni kan nu göra avancerade inställningar för hur många grupper man kan boka sig till i en specifik period. Precis som tidigare finns en standardinställning för hur många gånger det går att boka sig i en period.

UppdateringFilter för veckodag och plats i avancerad sökning

Det finns nu två nya filter i avancerad sökning för veckodag då man har träningar och platser. Ni måste först välja en period för att filterna ska synas, men ni kan sedan exempelvis filtrera fram alla som tränar på Idrottsplatsen på måndagar.

UppdateringFilter för kategori och veckodag i bokningsfunktionen

Även bokningsfunktionen har fått två nya filter! Era medlemmar som bokar sig kan nu filtrera på Kategori (det som heter grupptyp inne i systemet) och veckodag när gruppen har träningar.